• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kolor bielizny

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Moja P. jest blondynką więc do czarnej jej daleko :)

I drugie pytanko: czy pończoszki traktujemy jako element garderoby? Moja P. postawiałby znak =:mad:

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Dla mnie kolor bielizny zależy też od wierzchniecho stroju. W przypadku eleganckich kreacji będzie to kolor bardziej stonowany i jednolity: biel, czerń, beż. Dla luźniejszego ubioru kolory np. letnie sukienki, szorty, t-shirty itp kolory typu róż, czerwień, pomarańcz 😀

Mężczyzna

Siemano

Nowicjusz
Moja P. jest blondynką więc do czarnej jej daleko :)

I drugie pytanko: czy pończoszki traktujemy jako element garderoby? Moja P. postawiałby znak =:mad:
Wszystko pończochy szpilki i bielizna to pakiet :)ja uważam że kombinacji jest setki ale topowe są takie które są dobrze dobrane :)ale jak to ocenić :)

Mężczyzna

Siemano

Nowicjusz
Dla mnie kolor bielizny zależy też od wierzchniecho stroju. W przypadku eleganckich kreacji będzie to kolor bardziej stonowany i jednolity: biel, czerń, beż. Dla luźniejszego ubioru kolory np. letnie sukienki, szorty, t-shirty itp kolory typu róż, czerwień, pomarańcz 😀
Trzeba się skupić do mniejszej garderoby bo za dużo kombinacji.Ja proponuje szpilki,pończochy ale z pasem z klamerkami,majtki do wyboru jest oczywiście sporo i stanik i tyle nie dodajemy bluzek ani mini

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Racja,bielizna powinna odpowiednio komponować się z tzw.resztą.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Trzeba się skupić do mniejszej garderoby bo za dużo kombinacji.Ja proponuje szpilki,pończochy ale z pasem z klamerkami,majtki do wyboru jest oczywiście sporo i stanik i tyle nie dodajemy bluzek ani mini
Szpilki,pończochy -ok, wystarczy że poprosi abym je z Niej zdjął i jestem cały :)
Pas do pończoch-nie wymagam
Majtki -koniecznie stringi,mogą być koronkowe,ale mogą być też takie gdzie pasek ginie między pośladkami
Stanik -musi być,uwielbiam ten moment rozpinania go...

Mężczyzna

Siemano

Nowicjusz
Szpilki,pończochy -ok, wystarczy że poprosi abym je z Niej zdjął i jestem cały :)
Pas do pończoch-nie wymagam
Majtki -koniecznie stringi,mogą być koronkowe,ale mogą być też takie gdzie pasek ginie między pośladkami
Stanik -musi być,uwielbiam ten moment rozpinania go...
Nie ja to uważam że tylko figi tradycyjne