• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kolor bielizny

Mężczyzna

Porco

Podrywacz
Mieliście kiedyś sytuację sprawdzić kogoś bieliznę np:
- dostęp do kogoś szafy
- w koszu na pranie
Lub inne sytuacje

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
U mnie moja nosi od święta ale za to dookoła mam widoki także nie narzekam
Ponieważ mam widoki w pracy jakie mam moja P. świadomie bądź nieświadomie z Nią konkuruje i... póki co wygrywa tę rywalizację... nafajniejsze są te stringi,które można zdjąć :mad:

Mężczyzna

Porco

Podrywacz
Ponieważ mam widoki w pracy jakie mam moja P. świadomie bądź nieświadomie z Nią konkuruje i... póki co wygrywa tę rywalizację... nafajniejsze są te stringi,które można zdjąć :mad:
Zgodzę się do łóżka moja zakłada ale na codzienne rzadko - sporadycznie jak właśnie legginsy gdzieś bardziej wychodnie lub eleganckie stroje żeby tak nigdzie nic nie wystawało 🤭

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Zgodzę się do łóżka moja zakłada ale na codzienne rzadko - sporadycznie jak właśnie legginsy gdzieś bardziej wychodnie lub eleganckie stroje żeby tak nigdzie nic nie wystawało 🤭
Łóżko to inna bajka... wtedy i kolor mogę wybrać... natomiast na co dzień to różnie bywa