• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobiety xxxl

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Sam swoją sylwetkę określił bym jako fit, ale nie przeszkadzało by mi gdyby moja kobieta miała nadwagę. Nawet uważam, że takie kobiety jeśli mają krągłe kształty, są dla mnie dużo bardziej atrakcyjne niż te szczupłe.

Ciężko mi natomiast powiedzieć czym dokładnie jest xxxl. Otyłość jest już raczej chorobą i na ogół takie kobiety mi się nie podobają. Chyba, że dalej tyłek byłby krągły, a piersi większe niż brzuch, a twarz dalej ładna, to czemu nie.
Jeśli jednak nogi i tyłek wyglądają jak kwadraty zbudowane z tłuszczu, a brzuch przeszkadza w chodzeniu, a ona ma 3 podbródki, to wtedy już to mnie brzydzi.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Totalnie nie. Jeżeli kobieta ma trochę nadwagi, to jeszcze do przeżycia, pod warunkiem, że pracuje nad sobą. Ale absolutnie odpada otyłość.

I też ważna rzecz - "krągłości" to biust, biodra, duży tyłek, ale w zdrowym, szczupłym zakresie.

Posiadanie np: dużych cycków, będąc jednocześnie otyłą, to żadne osiągnięcie.

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Obawiam się, że autorowi postu chodziło już o coś poza normami BMI - sam tyle x napisał
Autorze - może podaj normy w kg przy preferowanym wzroście to sobie policzymy jak daleko sięga twoja fantazja i która się załapie

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Obawiam się, że autorowi postu chodziło już o coś poza normami BMI
To całe BMI to dość słaby wskaźnik. Szczerze mówiąc nie znam osoby, niezależnie od płci, która dobrze by wyglądała będąc w dolnym zakresie prawidłowego BMI. Oczywiście to wszystko kwestia gustu, ale według mnie najlepiej wyglądają osoby Fit z pogranicza prawidłowego BMI, a lekkiej nadwagi. Bo wskaźnik BMI jest na tyle "ułomny", że nie rozróżnia tłuszczu od mięśni.

Więcej o wyglądzie mówi wskaźnik WHR.
Tu po wartości możesz powiedzieć, jak to wygląda.
I tak, jeśli mężczyzna będzie miał wartość powyżej 0.9, a kobieta powyżej 0.85, to jest to dramat i znak, że trzeba wziąć się za siebie.