• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobiety we friendzone

Trafiłaś kiedyś do friendzone?

• Tak, raz

• Tak, parę razy

• Nie, nigdy

• Tak, ale szczęśliwie wyszłam

• Tak, tkwię tam dalej/odpuściłam temat

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
L

lingster

Guest
Tyle się mówi o biednych mężczyznach trafiających do tej obszernej kobiecej szuflady zwanej friendzone. Odwróćmy role!
Drogie koleżanki, zdarzyło się wam tam być? Co było dalej, wyszłyście, czy tkwicie nadal?
W przypadku odpowiedzi twierdzącej zaznaczcie proszę dodatkowo odpowiedz, jak się temat dalej rozwinął. :)
No i oczywiście zapraszam do dyskusji ♥️

Kobieta

W.B.

Cichy Podglądacz
Byłam w czymś takim, choć nawet nie wiem co to dokładnie było. Jak teraz myślę to nawet taki obustronny friendzone 🤔 Dzieliła nas jedna ulica, mieliśmy takie same zainteresowania, kolekcje, jeździliśmy razem w teren, mogliśmy cały dzień dyskutować na jeden konkretny temat. Trwało to kilka lat, raz ja się chciałam zbliżyć, raz on, ale ostatecznie nikt się nie zdecydował. Właściwie to z mojej winy, ponieważ wiedziałam że muszę wyjechać za granicę na czas nieokreślony i tak by nic z tego nie wyszło. Po prostu zaczęłam się od niego oddalać i powoli urywać kontakt. Prawie 3 lata nie zamieniliśmy słowa, niedawno do niego napisałam, miesiąc mnie ignorował, ale potem dowiedziałam się że wyprowadził się na drugi koniec Polski niedługo po moim wyjeździe i sobie życie ułożył.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Heh friendzone... kto to wymyslił temu nakopac :rolleyes:
Beznadziejna sytuacja jak sie robi nadzieje i nie mowi wprost, ze nic z tego nie bedzie bo to bo tamto. Na przykład stała partnerka o ktorej sie słowem nie pisneło od samego poczatku.:cautious:

On1001

Erotoman
Byłam w czymś takim, choć nawet nie wiem co to dokładnie było. Jak teraz myślę to nawet taki obustronny friendzone 🤔 Dzieliła nas jedna ulica, mieliśmy takie same zainteresowania, kolekcje, jeździliśmy razem w teren, mogliśmy cały dzień dyskutować na jeden konkretny temat. Trwało to kilka lat, raz ja się chciałam zbliżyć, raz on, ale ostatecznie nikt się nie zdecydował. Właściwie to z mojej winy, ponieważ wiedziałam że muszę wyjechać za granicę na czas nieokreślony i tak by nic z tego nie wyszło. Po prostu zaczęłam się od niego oddalać i powoli urywać kontakt. Prawie 3 lata nie zamieniliśmy słowa, niedawno do niego napisałam, miesiąc mnie ignorował, ale potem dowiedziałam się że wyprowadził się na drugi koniec Polski niedługo po moim wyjeździe i sobie życie ułożył.
Fajnie że napisałaś, kolejna odważna 😁