Witam jestem tu nowy.Lubie jak kobieta w ciąży na mnie sika a ja pieszczę językiem cipkie i pupę.Hej. Czy są tutaj panowie, których szczególnie kręcą kobiety w ciąży? Jeśli tak, to co szczególnego Was w tym podnieca?
Swojej matce, która cie urodziła też tak powiesz? Że była obrzydliwa jak cię nosiła w brzuchu i po ciąży?Ciężarówki są obrzydliwe, z tymi swoimi rozstępami i bebzonami większymi niż mój. Change my mind.
Nic nie poradzę na to, że ciężarówki są dla mnie obrzydliwe. Chcesz się do nich ślinić to śmiało, ale nie wymagaj ode mnie zachwytu nad czymś tak ohydnym.Swojej matce, która cie urodziła też tak powiesz? Że była obrzydliwa jak cię nosiła w brzuchu i po ciąży?
No kur*** jaki durny komentarz. Kobieta, która bierze na siebie odpowiedzialność, która bierze na siebie ból, której cialo się zmienia, by mogło urodzić się dziecko, może dostać od ciebie tak durny komentarz. Gratuluję, że dzięki tobie może u kobiet pogłębiać się depresja poporodowa. Współczuję, że ktoś taki może mieć dzieci albo będzie chciał mieć dzieci.
Nie zachwytu... Tylko szacunku, do swojej matki i i innych kobiet... To jest różnica. Wystarczyło napisać jełopie, że Tobie się nie podoba, a nie obrażać kobiety. Ależ musisz być złamanym kut... Idź przeproś matkęNic nie poradzę na to, że ciężarówki są dla mnie obrzydliwe. Chcesz się do nich ślinić to śmiało, ale nie wymagaj ode mnie zachwytu nad czymś tak ohydnym.
Czyli na ciążowy brzuszek się nie spuściszNic nie poradzę na to, że ciężarówki są dla mnie obrzydliwe. Chcesz się do nich ślinić to śmiało, ale nie wymagaj ode mnie zachwytu nad czymś tak ohydnym.
Zostawię tę przyjemność koledze z posta nad tobą. Mnie brzydzi wszystko co związane z dziećmi i ciążą.Czyli na ciążowy brzuszek się nie spuścisz![]()
Niezly z ciebie oryginal....nie ma co. Az litosc sie zbiera jak czyta sie takich ludzi jak ty.Zostawię tę przyjemność koledze z posta nad tobą. Mnie brzydzi wszystko co związane z dziećmi i ciążą.
Przygotuj mi w wolnej chwili listę co może mnie kręcić a co powinno mnie brzydzić, żebym drugi raz swoimi postami nie narażał cię na dyskomfort.Niezly z ciebie oryginal....nie ma co. Az litosc sie zbiera jak czyta sie takich ludzi jak ty.
Bez ciąży też możnaMożna się spuszczać do środka ile sił
A niby dlaczego? Nie ma prawa mieć swojego zdania? Nie jest fanem dzieci czy kobiet w ciąży i ma do tego prawo.Niezly z ciebie oryginal....nie ma co. Az litosc sie zbiera jak czyta sie takich ludzi jak ty.
Zazwyczaj antykoncepcja nie działa 100 procent. A kobieta w ciąży jest zabezpieczona na 1000 procentBez ciąży też możnaTylko trzeba odwiedzić pana doktora i zostawić troszkę pieniążków.