• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobiety w ciążÿ

Mężczyzna

tedino211

Cichy Podglądacz
Hej. Czy są tutaj panowie, których szczególnie kręcą kobiety w ciąży? Jeśli tak, to co szczególnego Was w tym podnieca?

Mężczyzna

Mleczak89

Cichy Podglądacz
A ja za to uwielbiam nabrzmiałe piersi często już mleczne... sutki są większe i generalnie kobieta jak to mówią promienieje w czasie ciąży.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Ciężarówki są obrzydliwe, z tymi swoimi rozstępami i bebzonami większymi niż mój. Change my mind.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Ciąża to kwintesencja kobiecości + powiększone piersi i kuszący brzuszek
A do tego burza hormonów często skutkująca stała chęcią na sex

Mężczyzna

rozmownyfacet

Cichy Podglądacz
Ciężarówki są obrzydliwe, z tymi swoimi rozstępami i bebzonami większymi niż mój. Change my mind.
Swojej matce, która cie urodziła też tak powiesz? Że była obrzydliwa jak cię nosiła w brzuchu i po ciąży?

No kur*** jaki durny komentarz. Kobieta, która bierze na siebie odpowiedzialność, która bierze na siebie ból, której cialo się zmienia, by mogło urodzić się dziecko, może dostać od ciebie tak durny komentarz. Gratuluję, że dzięki tobie może u kobiet pogłębiać się depresja poporodowa. Współczuję, że ktoś taki może mieć dzieci albo będzie chciał mieć dzieci.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Swojej matce, która cie urodziła też tak powiesz? Że była obrzydliwa jak cię nosiła w brzuchu i po ciąży?

No kur*** jaki durny komentarz. Kobieta, która bierze na siebie odpowiedzialność, która bierze na siebie ból, której cialo się zmienia, by mogło urodzić się dziecko, może dostać od ciebie tak durny komentarz. Gratuluję, że dzięki tobie może u kobiet pogłębiać się depresja poporodowa. Współczuję, że ktoś taki może mieć dzieci albo będzie chciał mieć dzieci.
Nic nie poradzę na to, że ciężarówki są dla mnie obrzydliwe. Chcesz się do nich ślinić to śmiało, ale nie wymagaj ode mnie zachwytu nad czymś tak ohydnym.

Mężczyzna

rozmownyfacet

Cichy Podglądacz
Nic nie poradzę na to, że ciężarówki są dla mnie obrzydliwe. Chcesz się do nich ślinić to śmiało, ale nie wymagaj ode mnie zachwytu nad czymś tak ohydnym.
Nie zachwytu... Tylko szacunku, do swojej matki i i innych kobiet... To jest różnica. Wystarczyło napisać jełopie, że Tobie się nie podoba, a nie obrażać kobiety. Ależ musisz być złamanym kut... Idź przeproś matkę