C
col.Greg
Guest
Ch....j z Nami!Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
Ch....j z Nami!Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
I rączkiCh....j z Nami!
Nr.2/KacperekZakładam klub onanistów .. zapraszam wszystkich do wpisywania się. Zobaczymy ilu będzie członków..
Nr 1. Mastus
od pierwszego razu wiedziałem, że to będzie moje hobbyUwielbiam onanizm od zawsze
SuperMój orgazm,nie udawany.https://www.imagebam.com/view/MER1SJZ
Siemka !Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
Bez urazy ale troche to słabe. Sam nie raz waliłem całą noc 6 czasem 8 godzin z przerwami góra 5 min.Siemka !
Wymyśliłem nie dawno taka " konkurencję " jako że lubię długie całodniowe masturbacje ,postanowiłem wymyślić mała zabawę
Wygląda to tak , na telefonie w opcji budzika ustawiam alarmy ,pierwszy po 10 minutach , po czym 5 minut że stoperem masturbuje się , przerwa 15 minut i walenie konia 6 minut , po czym przerwa 20 minut i znowu zabawa już 7 minut. Każdy oczywiście dowolnie wydłuża czas przerwy i czas na masturbacje mój rekord 2 godzin 45 minut
Zdaje sobie sprawę ja również walilem tak walilem też i po 3 razy raz za razem , chodzi o to że to jakaś zabawa z zasadami które powodują że jest to jakaś konkurencja dla onanistów.Bez urazy ale troche to słabe. Sam nie raz waliłem całą noc 6 czasem 8 godzin z przerwami góra 5 min.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
ankieta: Wrocławski Klub Męskich Onanistów | Masturbacja | 7 | ||
B | Czechy - klub swingers | Seks | 26 | |
D | Kraków klub nocny/ ogólnie | Poza tematem | 0 | |
J | Klub Poznan impreza | Ogłoszenia | 1 | |
J | Ray poznań klub | Ogłoszenia | 2 |