C
col.Greg
Guest
Ch....j z Nami!Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
Ch....j z Nami!Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
I rączkiCh....j z Nami!![]()
Nr.2/KacperekZakładam klub onanistów ..zapraszam wszystkich do wpisywania się. Zobaczymy ilu będzie członków..
Nr 1. Mastus
od pierwszego razu wiedziałem, że to będzie moje hobbyUwielbiam onanizm od zawsze
SuperMój orgazm,nie udawany.https://www.imagebam.com/view/MER1SJZ
Siemka !Może ktoś wymyśli jakieś onanistyczne wyzwanie?
Bez urazy ale troche to słabe. Sam nie raz waliłem całą noc 6 czasem 8 godzin z przerwami góra 5 min.Siemka !
Wymyśliłem nie dawno taka " konkurencję " jako że lubię długie całodniowe masturbacje ,postanowiłem wymyślić mała zabawę
Wygląda to tak , na telefonie w opcji budzika ustawiam alarmy ,pierwszy po 10 minutach , po czym 5 minut że stoperem masturbuje się , przerwa 15 minut i walenie konia 6 minut , po czym przerwa 20 minut i znowu zabawa już 7 minut. Każdy oczywiście dowolnie wydłuża czas przerwy i czas na masturbacjemój rekord 2 godzin 45 minut
![]()
Zdaje sobie sprawę ja również walilem tak walilem też i po 3 razy raz za razem , chodzi o to że to jakaś zabawa z zasadami które powodują że jest to jakaś konkurencja dla onanistów.Bez urazy ale troche to słabe. Sam nie raz waliłem całą noc 6 czasem 8 godzin z przerwami góra 5 min.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
ankieta: Wrocławski Klub Męskich Onanistów | Masturbacja | 7 | |
S | Swingers klub | Seks | 0 | |
B | Czechy - klub swingers | Seks | 27 | |
D | Kraków klub nocny/ ogólnie | Poza tematem | 0 | |
J | Klub Poznan impreza | Ogłoszenia | 1 |