Zależy z kim .....Właśnie chyba po alko trzeba się mieć na baczności.
Zależy z kim .....Właśnie chyba po alko trzeba się mieć na baczności.
Tak, tak, tak!W cipkę to najlepiej klapsy twardym kutaskiem
Widzę lubimy to samoTak, tak, tak!
U mnie żona wręcz uwielbia jak bije ją z otwartej dłoni po cyckach.Wchodzi na mnie na jeźdźca i w trakcie penetracji prosi żebym ją lał po cyckach i to z całych sił aż się robią na koniec czerwone.Im mocniej uderzan tym bardzie jest podniecona.Nie ukrywam że mnie też to mega kręci i podnieca.I nie odbywały się to po alkoholu tylko na trzeźwo.Czy klapsy u was w łóżku są dawane tylko w tyłek czy gdzieś jeszcze?. Ostatnio z kolegą po paru drinkach poszaleliśmy i zaczął mi dawać klapsy w piersi i trochę mnie to podnieciło, aż sama się siebie wstydzę... Wam też po alko hamulce puszczają i robicie, albo pozwalacie sobie robić rzeczy, które na trzeźwo by nie miały miejsca?.
Chetnie bym cie ukaral,ruro.Pasem do spodni spróbój, stopniowo z grubością, można kupić trzycinke i inne takie ale powiem ci szczerze, to poprostu uszkodzi skóre
Klapsy w pupę i piersi to podstawa u nas, zdarza się też że w twarz albo po cipce ale nieczęsto. Z drugiej strony mój lubi jak go klepie po jajkach albo je zduszam mocnoCzy klapsy u was w łóżku są dawane tylko w tyłek czy gdzieś jeszcze?. Ostatnio z kolegą po paru drinkach poszaleliśmy i zaczął mi dawać klapsy w piersi i trochę mnie to podnieciło, aż sama się siebie wstydzę... Wam też po alko hamulce puszczają i robicie, albo pozwalacie sobie robić rzeczy, które na trzeźwo by nie miały miejsca?.
W takiej kolejności? Czy kolejność dowolna?Tyłek, piersi, cipka- natychmiastowe rozgrzanie i podniecenie. Uwielbiam
Mam taką i regularnie używam.Żona dostaje nią po cipie cycach i po dupie I jest bardzo z tego zadowolona.Co sądzicie o skórzanej pacce do dawania klapsów?
Mega, zazdroszczęU mnie żona wręcz uwielbia jak bije ją z otwartej dłoni po cyckach.Wchodzi na mnie na jeźdźca i w trakcie penetracji prosi żebym ją lał po cyckach i to z całych sił aż się robią na koniec czerwone.Im mocniej uderzan tym bardzie jest podniecona.Nie ukrywam że mnie też to mega kręci i podnieca.I nie odbywały się to po alkoholu tylko na trzeźwo.
SuperU mnie żona uwielbia jak ją bije po cyckach.Wchodzi na mnie na jeźdźca i podczas penetracji prosi żebym ją lał z otwartej dłoni po piersiach.I nie są to bynajmniej lekkie klapsy tylko bicie z całych sił aż na koniec robią się całe czerwone.Co jakiś czas prosi że chce jeszcze mocniej więc uderzam w nie z całych sił.Im mocnej tym ją to bardziej podnieca.Mnie również to mega kręci i od dłuższego czasu nie wyobrażamy sobie porządnego sexu bez mega mocnego bicia pit cyckach .I robimy to na trzeźwo a nie po alko
Też tak lubięKlapsy w pupę i piersi to podstawa u nas, zdarza się też że w twarz albo po cipce ale nieczęsto. Z drugiej strony mój lubi jak go klepie po jajkach albo je zduszam mocno
Dokładnie tak w punktZawsze możesz wymierzyć jej kare, postawić do kąta i za 5 minut powiedzieć że koniec przerwy i jak np wcześciej było packą albo ręką to teraz coś nowego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Klapsy po cipie. | Fetysze i perwersje | 7 | |
Lubicie Klapsy | Fetysze i perwersje | 7 | ||
H | Klapsy | Fantazje erotyczne | 18 | |
K | Jakie elementy seksu lubicie? Klapsy, podduszanie i inne | Seks | 71 | |
D | Klapsy w tyłek | Seks | 12 |