Ja lubięciekawe czy kobiety lubią lekkie klapsy w cipkę
Moja niedawno mnie o to poprosiła. Po kilku lekkich klapsach, zrobiła się cała mokraciekawe czy kobiety lubią lekkie klapsy w cipkę
hej to widzę w temacie klapsów jesteś, korzystasz może z akcesoriów do zabaw typu właśnie wiązanie, pejcze itp?. Mamy już kajdanki, packę i szukam czegoś to się może spodobać mojej partnerce. klapsy w cipkę lubi tak samo reką jak i packą i pejczem.Klucz to poczekać aż kobjeta zrobi coś nie tak, i klapsy w ramach kary są idealnym pretekstem. Boli? Ma boleć i nie ważne że karze przestać. Ma być kara aż jej sie zrobi mokro a potem na kolana i do Pana
hmm, może pasem, uszkodzić skóry na pewno nie chcęPasem do spodni spróbój, stopniowo z grubością, można kupić trzycinke i inne takie ale powiem ci szczerze, to poprostu uszkodzi skóre
szukam jeszcze może jakiejś uprzęży, żeby sie ruszyć nie mogłaZawsze możesz wymierzyć jej kare, postawić do kąta i za 5 minut powiedzieć że koniec przerwy i jak np wcześciej było packą albo ręką to teraz coś nowego
A rama łóżka?szukam jeszcze może jakiejś uprzęży, żeby sie ruszyć nie mogła
nie mamy wlasnie ramy przy lóżku, tak by nie było problemuA rama łóżka?
Ciekawe czy wszyscy Amerykanie lubią kolor niebieski ?ciekawe czy kobiety lubią lekkie klapsy w cipkę
Powodem do wstydu było to że jej narzeczony wyszedl do pracy a jak wrocil z cisnej cipeczki został rekaw magika, została rozerwana z tego co mi wiadomo miała wszędzie odbite palce a dwa dni wcześniej jej się oświadczyłKlapsy w piersi są powodem do wstydu? ) To całkiem naturalne.
U nas klapsy w tyłek, piersi, pejcze, packi sporadycznie przy konkretniejszych zabawach.
Podduszanie z wyczuciem bardzo podnieca również.
Nam hamulce puszczają również bez alko )
W cipkę to najlepiej klapsy twardym kutaskiemLubię klapsy w piersi, cipke, ale lekkie plaskacze w twarz również.
No tylek to oczywiste
Właśnie chyba po alko trzeba się mieć na baczności.Klapsy to raczej tylko w tyłek, ale po alkoholu to hamulców wogle nie ma
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Klapsy po cipie. | Fetysze i perwersje | 7 | |
Lubicie Klapsy | Fetysze i perwersje | 7 | ||
H | Klapsy | Fantazje erotyczne | 18 | |
K | Jakie elementy seksu lubicie? Klapsy, podduszanie i inne | Seks | 71 | |
D | Klapsy w tyłek | Seks | 12 |