• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy zaczęliście się pieścić?

Status
Zamknięty.

truskaweczka05

Cichy Podglądacz
hej wszystkim...mam takie pytanie do dziewczyn glownie...mniej wiecej w jakim wieku zaczelyscie dotykac swoich chlopakow??i po jakim czasie jak z nimi bylyscie??nie krepowalyscie sie??ani nie wstydzilyscie??latwo wam to przyszlo??ehh wiem ze to glupio brzmi...ale bym chciala wiedziec..to jest dla mnie bardzo wazne..

Szarka

Erotoman
Pierwsze spotkania z chłopakami to było chodzenie za rękę i nieśmiałe pocałunki, tak naprawdę poczułam mężczyznę w wieku 18 lat po chyba 6 miesięcznym wspólnym byciu. Oczywiście nie było mowy o współżyciu.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
u nas kontakt na płaszczyźnie zakrawającej o erotyzm miał miejsce po około 3-4 miesiącach bycia razem, miałam 17 lat, a on 19. Bylam przerażona, po raz pierwszy w życiu widziałam penisa na żywo ;) ale bylam również ciekawa.
Pamiętam nasze badania lekarskie :D Obydwoje byliśmy ciekawi, jak druga płeć jest zbudowana, jak to wygląda (książkowa teoria niewiele mówi!) i się badaliśmy nawzajem :)
Jak mój chłopak miał pierwszy wytrysk przy mnie (z pomocą mojej dłoni) to odskoczyłam przerażona :)
Ale ciekawosć zwyciężyła.
Niedługo stukną nam 2 latka, jest cudownie zarówno jeśli chodzi o nasz związek emocjonalny jak i cielesny- podstawa to dobrze poznać swoje ciała, budowę, nasze badania sie dobrze sprawdziły :p

Emalek

Cichy Podglądacz
A w moim przypadku to nie jest ważne kiedy. Moim zdaniem to pierwszy stosunke moze się odbyć nawet mając 15. Ale pytanie nasuwa się po co??? Powiniśmy najpierw dobrze poznać druga osobę i stwierdzić czy ten związek jest na tyle trwały, żeby rozpocząć współżycie. Czasami przychodzi to po kilku godzinach a czasami po kilku a nawet nastu latach :] Uważajcie...

Mirela

Seks Praktykant
ja ze swoim chlopakiem zaczelismy poznawac bardziej nasze ciala ok 5 miesiaca bycia razem,cały czas dowiadujemy sie nowych rzeczy,uczymy sie siebie nawzajemi narazie jest to ze tak to nazwe etap dotykowy :) wstydze sie jeszcze seksu oralnego ale bardzo duzo na ten temat rozmawiamy i wiem ze jak do tego dojdzie to bedzie nam baaardzo miło i bedzie super :roll: a ciekawosc...oj jest :p

Mysle ze najpier nalezy sie dobrze poznac na tej płaszczyznie psychicznej,poznac poglady partnera/partnerki na tematy zwiazane z seksem,z bliskoscia,z oczekiwaniami itd..a dopiero pozniej,nie spieszac sie przejsc do kontaktow na plaszczyznie erotycznej :) mysle ze to gwarantuje pełen komfort i przyjemnosc :)

Mariano

Cichy Podglądacz
W moim przypadku pierwsza większa erotyka z moją dziewczyną nastąpiła po 3-ch tygodniach, kiedy ujrzałem bez niczego jej piersi potem po każdej następnej randce było coraz śmielej brykamy razem już od listopada, ale do finału jeszcze nie doszło. Co do poznania ciała jak i upodobań poprzez rozmowy jak również pokazywanie, jak co „działa” - klucz do rozkoszy i komfortu :p

Status
Zamknięty.