Ja piernicze, ale wy jesteście nienormalne (nie wszystkie). Idziecie z jakimś gościem do łóżka, ale nie potraficie z nim porozmawiać na temat seksu, nie potraficie powiedzieć czego chcecie a czego nie, nie potraficie rozmawiać z nim o następstępstwach tego seksu (chociaż to z wyżej wymienionych rzeczy chyba najłatwiej wam idzie). A potem się rozpisują na forach jacy to ich faceci są niedobrzy bo nie potrafią im (swoim kobietom) czytać w myślach i nie zachowują się wobec tego wedle ich oczekiwań.
PS. Wiem, że to trochę odbiega od tematu, ale jak czytam, że jakaś dziewczyna nie "rozmawia z facetem na te tematy" to mi się w kieszeni nóż otwiera, a w głowie rodzi się myśl: To skąd ty Qr*a u niego w łóżku?
PS2. Powyższy wybuch nie jest spowodowany perioratywnym nastawieniem do kobiet ani problemami w związku, a jest jedynie niestandardową próbą zmuszenia kobiet do zastanowienia się nad poruszoną kwestią. Poza tym ten akt był sponsorowany przez literki O,J,A,S,N,A,C,H,O,L,E,R,A
PS. Wiem, że to trochę odbiega od tematu, ale jak czytam, że jakaś dziewczyna nie "rozmawia z facetem na te tematy" to mi się w kieszeni nóż otwiera, a w głowie rodzi się myśl: To skąd ty Qr*a u niego w łóżku?
PS2. Powyższy wybuch nie jest spowodowany perioratywnym nastawieniem do kobiet ani problemami w związku, a jest jedynie niestandardową próbą zmuszenia kobiet do zastanowienia się nad poruszoną kwestią. Poza tym ten akt był sponsorowany przez literki O,J,A,S,N,A,C,H,O,L,E,R,A