• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy przychodzi ta dojrzałość?

Status
Zamknięty.

gonia

Erotoman
wiem jaka jest roznica pomiedzy luznym zwiazkiem a stalym bo bylam i w takim i w takim a co do mojego stwierdzenia ze facet mysli chujem to tak jest i nikt tego nigdy nie zmieni tacy sa faceci i takie jest zycie

Krzyś

Nowicjusz
gonia napisał:
wiem jaka jest roznica pomiedzy luznym zwiazkiem a stalym bo bylam i w takim i w takim a co do mojego stwierdzenia ze facet mysli chujem to tak jest i nikt tego nigdy nie zmieni tacy sa faceci i takie jest zycie

Goniu - nie wszyscy faceci, nie wszyscy ....

ted

Biegły Uwodziciel
No coz to Twoja opinia ze facet mysli chujem, ja jestem w zwiazku 1,5 roku i jesli dziewczyna cos mi zarzucala to napewno nie to ze mysle chujem, zapomninalstwo czy cos innego ale nie takie cos nigdy. Wiesz to zalezy od facetow z jakimi sie zadajesz, jesli sa to typy dyskotekowe, ktorym nie zalezy na zwiazku a na pobzykaniu to nie ma sie czego dziwic. Oczywiscie seks jest przyjemny ale chyba i dla kobiet i dla mezczyzn i kazda ze stron oczekuje satysfakcji, jednak nie moze tez ona byc kosztem drugiej strony. Poza tym co tak dokladnie znaczy rozumiane przez Ciebie myslenie chujem?

gonia

Erotoman
Krzyś napisał:
gonia napisał:

Goniu - nie wszyscy faceci, nie wszyscy ....

no bywaja wyjatki jedne na milion ;)

Krzyś

Nowicjusz
e tam, coś mi się zdaje że częściej można spotkać takich facetów, powiedzmy 3-4 przypadki na milion osobników :D

Unique

Cichy Podglądacz
to moze zeby bylo sprawiedliwie...czasem facet mysli chujem czasem zdarza mu sie glowa...nie ma takich co tylko chujem rozumuja i nie ma takich co rozumuja tylko glowka...a szkopol w tym czym mysli czesciej i intensywniej...takie jest moje zdanie

Krzyś

Nowicjusz
gonia napisał:
Inżynier napisał:
Wiecie co - ja chyba też czasami myślę penisem, ale walczę z tym. :)

chujem :D hehe
kolejny przyklad ktora glowa facet mysli

oj, ale dlaczego to ma tak brzydko brzmieć? :wink: Może być penis na przykład i jeszcze wiele innych pokreśleń tego męskiego narządu. Czy wy kobiety chciałybyście, żeby o waszym mówić tak sprośnie: CIPA :D ??

fraszka

Podrywacz
Penis brzmi naukowo jakoś, cipa jest wg mnie niedopuszczalna... wobec tego mam pytanie, jak nazywacie części intymne???

fraszka

Podrywacz
:shock: a co z jakimiś myszkami, muszelkami... i innymi przyjemnymi dla ucha nazwami żeńskimi????
dla męskich fajne jest bestia i pogromca :wink:

ted

Biegły Uwodziciel
muszlka brzoskwinka itd itp :)
czasami mozna sobie pozartowac, ale i tak najczesciej wychodzi ze smiesznych sytuacji :)

rose

Biegły Uwodziciel
a mi się najbardziej podoba, jeśli chodzi o nazywanie penisa- kolega. Każdy facet ma swojego kolegę :D

Status
Zamknięty.