ja chyba 23 jak chodzi o takie prawdziwe całowanie, więc jeszcze wygrywam w byciu przegrywem xdTo ja tutaj zawyżę statystykę - mam 20 lat i jeszcze nigdy ....
Niedługo.... Prawie 27 lat, czysty jak łza xDja chyba 23 jak chodzi o takie prawdziwe całowanie, więc jeszcze wygrywam w byciu przegrywem xd
To jest błędne przekonanie, że ktoś czekaRadzę jednak nie czekać na księcia lub księżniczkę z bajki, bo można się na tym srogo przejechać
W moim przypadku wystarczy być nieśmiałym, mieć kompleksy na punkcie wyglądu [jestem nieatrakcyjny fizycznie], zainteresowań [kobiety które mają podobne są zupełnie nie w moim guście ze względu na konserwatyzm, nacjonalizm i dewocję; ja raczej jestem lewakiem i boję się zmuszania np. do praktyk religijnych - jak na złość to głównie kobiety, które mnie odrzucają to jedyne, które zdawały się być mną zainteresowane] oraz stylu bycia [dosyć niezdarny], wzmacniane niechęcią ze strony niektórych kobiet, do których nawet nie startowałem; te, do których coś czułem, kiedy sygnalizowałem swoje zainteresowanie starały się jak najdelikatniej przekazać mi, że wprawdzie mnie lubią, ale nie chcą bliższych relacji. Nie jestem desperatem, aby np. zrobić to z pijaną dziewczyną, więc jeszcze tego nie robiłem; nie przystawiam się do kobiet.Że niby w wieku 20 czy 27 lat się nie całować?
Jak to możliwe?
A no chyba, że tak. Szanuje za tak wyczerpującą wypowiedźW moim przypadku wystarczy być nieśmiałym, mieć kompleksy na punkcie wyglądu [jestem nieatrakcyjny fizycznie], zainteresowań [kobiety które mają podobne są zupełnie nie w moim guście ze względu na konserwatyzm, nacjonalizm i dewocję; ja raczej jestem lewakiem i boję się zmuszania np. do praktyk religijnych - jak na złość to głównie kobiety, które mnie odrzucają to jedyne, które zdawały się być mną zainteresowane] oraz stylu bycia [dosyć niezdarny], wzmacniane niechęcią ze strony niektórych kobiet, do których nawet nie startowałem; te, do których coś czułem, kiedy sygnalizowałem swoje zainteresowanie starały się jak najdelikatniej przekazać mi, że wprawdzie mnie lubią, ale nie chcą bliższych relacji. Nie jestem desperatem, aby np. zrobić to z pijaną dziewczyną, więc jeszcze tego nie robiłem; nie przystawiam się do kobiet.
Wystarczy nie być przystojniakiem i/lub być ponadprzeciętnie inteligentnym, mało gadać, żyć z przekonaniem że nic na siłę i nie uganiać się za każdą możliwą dziewczyną.Że niby w wieku 20 czy 27 lat się nie całować?
To prawda, nikt nie czekaTo jest błędne przekonanie, że ktoś czeka
Nie wiem . Ja jestem ładna, mam duuużo hobby, mam konto na portalach, są chętni, ale boję się spotkać. A z resztą na portalach mam napisane, że szukam tylko znajomych do pogrania w grę albo na piwo. Z roku mam kolegów i koleżanki, ale poza uczelnią to już nie są, nie spotykają się ze mną:/Że niby w wieku 20 czy 27 lat się nie całować?
Jak to możliwe?
Jesteś ładna to na pewno , widocznie nie trafiłaś akurat na tego właściwego. Ale jak już go Znajdziesz to patrząc po Twojej aktywności na forum to tylko pozazdrościć temu co go PosiądzieszNie wiem . Ja jestem ładna, mam duuużo hobby, mam konto na portalach, są chętni, ale boję się spotkać. A z resztą na portalach mam napisane, że szukam tylko znajomych do pogrania w grę albo na piwo. Z roku mam kolegów i koleżanki, ale poza uczelnią to już nie są, nie spotykają się ze mną:/
15 lat z tego co pamiętam i to ostro z jęzorem, a w między czasie macałem dechę, która miała być biustem.