• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
A widzisz,jazda na biurku do domu ,a jazda w aucie do domu to też dwie różne rzeczy. A ty nie widzisz różnicy.
😉
Tzw. szach-mat 😋 a w temacie, żeby nie offtopować więcej, to już nie pamiętam kiedy ostatnio się kochałam z żywym penisem, nie zapisałam w kalendarzu, ale bedzię już jakieś 1,5 miesiąca.

Kobieta

Sbrunetkax

Cichy Podglądacz
Oj, dawno, dawno... 😈 Powiedzmy, że czekam na kogoś, kto naprawdę zasługuje na mnie. Nie jestem typem kobiety, która rzuca się w ramiona byle komu musi być chemia, pasja i to "coś", co sprawia, że świat się zatrzymuje. Jednak po wielu miesiącach abstynencji, ochota z dnia na dzień wzrasta coraz bardziej 😼

Mężczyzna

Martini92

Nowicjusz
Dziś po pracy szybkie cardio przed siłownią. Drugi raz po siłowni pod prysznicem. Nabrałem ochoty jak sie na oglądałem seksownych pan w skąpych strojach na siłowni (niektóre dziewczyny ubierają się skapiej na siłownię niż niejedna na plażę). Teraz są się bawię bo partnerka śpi😈

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Dzień dobry.
Czy masz na myśli seks z miłością czy seks ot tak po prostu?

"Sex ot tak po prostu" to na skali działalności człowieka, coś jak zakupy w Lidlu/Biedronce, ot zwykła czynność, jak inne.
Ja zrozumiałam, że autor wątku zadając pytanie ”Kiedy ostatni raz się kochaliście?” miał na myśli pytanie kiedy ostatni raz uprawialiście (mieliście) sex.
W pytaniu nie było wzmianki czy to było z miłości, czy to był jednorazowy epizod, z uczuciem czy bez, ze stałym partnerem/ką, w dupkę czy nie lub kto co tam lubi... Dlatego też napisałam, że sex to chyba sex, po prostu jako sam akt / czynność i nie ma co rozgraniczać (akurat w przypadku tego pytania, moim zdaniem).
Zastanawiającym dla mnie jest fakt, że kiedy ktoś przyznaje bez ściemy, że sexu nie uprawia to budzi to aż takie kontrowersje, zwłaszcza na forum erotycznym. Ja rozumiem, że jest tu trend świecić dupami czy cyckami, pokazywać swoje "wacki" i przechwalać się ich wymiarami, pisać kto ile razy się spuścił, jak mu długo stoi itd. Żeby nie było ja to wszystko rozumiem i nie oceniam, wręcz uważam, że jest to dobre do tego miejsce. Tak samo dobre jak to żeby napisać, że ktoś sexu nie uprawia bo taki jest jego wybór, a nie przymus. Niektórzy wyrazili nawet smutek z tego powodu, co już jest dla mnie dziwne samo w sobie, choćby dlatego, że mnie wcale nie jest smutno z tego powodu. Żeby nie było lubię męskie towarzystwo i lubię sex. Miałam go w swoim życiu całkiem sporo i nie mam powodu do narzekań. Czasem mi go brakuję ale to nie powód by traktować go jako coś niezbędnego do egzystencji.
Nie zamierzam z seksu rezygnować całkowicie, zwyczajnie nie jest to dla mnie na tym etapie wyznacznik jakości mojego życia. Tak, sex jest fajny i go lubię, ale lubię też dobre ciastko na deser do kawy, pójść na spacer po lesie czy poczytać książkę w samotności przy kubku gorącej zielonej herbaty. Lubię wziąć relaksującą kąpiel z pianą przy świecach, czy posiedzieć przy moich rękodzielniczych robótkach, lubię też pogotować, potańczyć, pozwiedzać fajne miejsca czy wyjść z przyjaciółkami do kina, teatru czy na shopping kosmetyczny. Sex to jedna z opcji 🤷 na spędzenie czasu, nie przeczę... fajna ale stosunkowo dość krótka (w niektórych przypadkach) w porównaniu do innych form aktywności 🤣
Tak, nie uprawiam sexu z własnego wyboru i całkiem dobrze mi się z tym żyje🙂 i mówię o tym otwarcie, więc wszelkie wyrazy niezrozumienia, ubolewania, smutku, żalu czy współczucia uważam za bezzasadne.
Dziękuję wszystkim za uwagę 😁

Kobieta

D'Arc

Erotoman
@PaniTrycholog fajny, długi wpis. W takim razie cofam moją poprzednią, smutną reakcję. Może nawet sama chciałabym być w tym miejscu, co Ty, gdzie brak seksu nie równa się smutkowi itd. Czy to przychodzi z wiekiem, czy to raczej dlatego, że miało się kiedyś ten seks i jest się zrealizowaną na tym polu 🤔 pytanie retoryczne, nie musisz oczywiście odpowiadać.