Na jeźdźca i potem pozycja klasyczna szczytowanie w buxiI w jakiej pozycji?
Ja wczoraj, na jeźdźca
Na jeźdźca i potem pozycja klasyczna szczytowanie w buxiI w jakiej pozycji?
Ja wczoraj, na jeźdźca
Na jeźdźca i potem pozycja klasyczna szczytowanie w buxi
Zdecydowanie dupaW sobotę.
Czekałam na weekend, a tu chuj wielki, mirabelki bo okres. Do dupy tam. A w sumie? Może właśnie analik?![]()
Żeby głupi miał pytanie.Mogę włożyć kij mrowisko?
Ciekaw jestem po kiego grzyba ludzie np. na tym forum zadają tego typu pytania.
A mądry ocenił wypowiedźŻeby głupi miał pytanie.
Dobra, widzę że ktoś nie zrozumiał.Żeby głupi miał pytanie.
Każdego kręci coś innegoDobra, widzę że ktoś nie zrozumiał.
Na tym forum są ludzie, którzy chcą się podzielić swoimi doświadczeniami, pomysłami itp. Są też i tacy, którzy z tych pomysłów (np. na urozmaicenie swojego życia seksualnego) chcą skorzystać. Często padają prośby o radę, pomoc itp.
To wszystko jest całkowicie zrozumiałe i samemu chętnie w takich rozmowach biorę udział.
Ale kompletnie nie rozumiem sensu i celu pytań typu np. "kiedy ostatnio uprawiałeś seks", "ile razy tygodniowo się masturbujesz" itp.
Po co komu taka wiedza?
PS. I jeszcze jedno, oczywiście nie chcę wywoływać gównoburzy. Po prostu mnie to ciekawi.
Hmm po odpowiedzi to się teraz zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moją żoną, bo scenariusz ten samOkoło godzinę temu. Usłyszałam "zerżnę Cię w dupę" i zrobił to. Szczytowaliśmy niemal równocześnie.
Brzmi kuszącoWczoraj.
Piesek zakończony analnie. Z finałem w tyłku![]()
Analu obecnie nie wyobrażamam siebie bez końca w srodkuWczoraj.
Wczoraj.
Jesteście obrzydliwi!Analu obecnie nie wyobrażamam siebie bez końca w srodku![]()
Z koleżanką to za zgodą żony, czy jedynie za zgodą koleżanki?Wczoraj z żoną dzisiaj z koleżanką w pracy