• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy ostatni raz się kochaliście?

Mężczyzna

AlWe1

Cichy Podglądacz
Dziś rano. Pozycja klasyczna, spory wytrysk na ciało. Efektem czego satynowa koszula nocna poszła do prania 🙃

Kobieta

anawlis

Seks Praktykant
Przedwczoraj, było super, dziewczyna na brzuchu z poduszką pod biodrami, był rimming, mineta, palcówka, a potem wsadzenie do końca w cipkę i palec w dupkę wsadzany na zmianę z pchnięciami kutasa a potem równocześnie. Dupka była zbyt spięta na mojego penisa ale co się odwlecze ....
Mi się marzy dobrze zrobiona palcoweczka.. i to pozostanie w marZeniach jeszcze przez jakiś czas 😆

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Szanowna.Pani to chyba jednak jest motorniczą, albo wielbicielką transportu zbiorowego. Już drugi raz bowiem, lądujemy w temacie autobusów.
Czy ja k...wa przypominam Ikarusa?
Ikarusa, nie, ale ciągle mam w pamięci ostrą przejażdżkę "ogórkiem" model 43 ;) z szanownym Panem. I ta kara za nieposiadanie biletu........