Dziękuję za szczerość. Szczerze? Rozumiem to. Dam gdy jestem przytłoczony pracą (serio piszę).to marzę tylko o chwili dla siebie. Nie ma znaczenia jak bardzo kocham żonę....ale chcę po prostu odpocząć.....nawet gdybym miał spać 18 h
Dziękuję za szczerość. Szczerze? Rozumiem to. Dam gdy jestem przytłoczony pracą (serio piszę).to marzę tylko o chwili dla siebie. Nie ma znaczenia jak bardzo kocham żonę....ale chcę po prostu odpocząć.....nawet gdybym miał spać 18 h
Dwa dni temu już ułożeni do snu gdzie nie planowałam niczego położyłam się na jego klatkę piersiową, potem były delikatne pocałunki i poszło na całego na jeźdźca od przodu , z tyłu, na stojąco od tyłu i spust na cycki i do buzi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.