Jak kobieta nie przyciąga uwagi, jest przeciętna to ją chwalą w niebogłosy. Jak jest skromna, cichutka, nie lubi seksu to wartościowa kobieta. Bo przeciętność w Polsce jest chwalona, bo mamy chore i zawistne społeczeństwo. I to jest prawdziwa patologia. Ktoś się dorobi w tym kraju to zaraz złodziej, z kobiety Polskiej łatwo kurwe zrobić. A te idiotki starsze na pudelkach jeszcze bronią facetów i mówią że kobieta z siebie robi przedmiot. Bo dla nich seksualnosc kobieca jest ohydna bo to chore, aseksualne dewotki. Okropne, nienawidzące innych kobiet wywłoki. Nie nakładajcie presji na to jak mają żyć kobiety. Nawet matkę potrafią skrytykować bo ma małe dziecko, jak śmiała wyjść na kawę z koleżanką? Bo jej babcia rodziła i wracała robić w polu. Co to za patologia jest? Kobiety mogą robić co chcą. Polka to nie niewolnica a każda idiotka która nakłada na inne kobiety tą presję nie powinna nawet żyć. Dużo mi ludzie zniszczyli ale póki żyje zawsze będę tępić postkomunistyczne, zacofane baby które mi mówią jak mam żyć.