• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kiedy kończy się kobieta wyzwolona, a zaczyna łatwa?

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
Ja sobie nie życzę żeby świętojebliwe MADKI POLKI mówiły o mnie ze jestem przedmiotem bo lubię się seksownie ubrać. Nie życzę sobie żeby postkomunistyczne szmaty narzucały mi styl życia. Jestem wolną kobietą. Wolną od presji i oczekiwań społecznych. Toksyczne flądry które są uzależnione od opinii publicznej trzymam z daleka. Głupie Polki. Są też madre i normalne ale to mniejszość niestety.
ubieraj się seksownie, ale nie otwieraj już buzi, bo nawet jeśli ładnie wyglądasz to od tego jadu można szybko zrobić się miękkim xd

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
ubieraj się seksownie, ale nie otwieraj już buzi, bo nawet jeśli ładnie wyglądasz to od tego jadu można szybko zrobić się miękkim xd
Jaki jad, sfrustrowany człowieku? To one tak piszą więc mam prawo być zła. To nie jad, to wściekłość na głupie idiotki które bronią mężczyzn i ich chamstwa. Polki pick me girl.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
W Polsce kobiety nigdy nie będą szanowane bo mamy zacofane, proste społeczeństwo. I mężczyzn agresywnych, prymitywnych z mentalnością komucha.
Dlaczego w Polskim słownictwie jest tyle obelg pod adresami kobiet które lubią seks lub żyją inaczej niż jakaś chora presja spoleczna im nakazuje?
Kobieta uprawia seks = daje.
Kobieta lubiącą seks = szmata, dziwka.
Kobieta lubiącą imprezy, rozrywkowa = pustak, szon, szlauf.
A to tylko wierzchołek góry lodowej. Dlatego ja to tępie bo jest to krzywdzące i nie życzę sobie żeby ktokolwiek mnie wartościował na podstawie tego z kim sypiam lub sypiałam. Nie życzę sobie żeby chore, komusze społeczeństwo mówiło mi jak mam się ubierać czy prowadzić. I nie życzę sobie żeby kobiety w moim imieniu mówiły że się uprzedmiotowywuje bo lubię się seksownie ubrać i przyciągam uwagę mężczyzn. Nie życzę sobie tego i won odemnie. I będę sączyć jad dopóki patologia Polska nie odpierdoli się odemnie i od każdej kobiety która żyje inaczej. Kobiety głupie nawet sobie sprawy nie zdają jak mężczyźni trzymają je za mordy presją społeczną i oczekiwaniami. Ojcowie już od małego tresują córki i wychowują w przeświadczeniu że kobieta ma dbać o swoją reputację i być podporzadkowana pod jebane normy społeczne. Dlatego nie warto słuchać mężczyzn i tego co mówią o kobietach. Jak presja zostanie zdjęta będzie święty spokój a faceci całkowicie stracą nad nami kontrolę. Oby wkoncu tak było bo to jest totalna patologia. A kobiety które bronią facetów, wy wielkie porządne tzipska z klasą: ODPIERDOLCIE SIE OD INNYCH KOBIET. WARA!

Mężczyzna

Pieszczoch

Cichy Podglądacz
W Polsce kobiety nigdy nie będą szanowane bo mamy zacofane, proste społeczeństwo. I mężczyzn agresywnych, prymitywnych z mentalnością komucha.
Dlaczego w Polskim słownictwie jest tyle obelg pod adresami kobiet które lubią seks lub żyją inaczej niż jakaś chora presja spoleczna im nakazuje?
Kobieta nie uprawia seksu = daje.
Kobieta lubiącą seks = szmata, dziwka.
Kobieta lubiącą imprezy, rozrywkowa = pustak, szon, szlauf.
A to tylko wierzchołek góry lodowej. Dlatego ja to tępie bo jest to krzywdzące i nie życzę sobie żeby ktokolwiek mnie wartościował na podstawie tego z kim sypiam lub sypiałam. Nie życzę sobie żeby chore, komusze społeczeństwo mówiło mi jak mam się ubierać czy prowadzić. I nie życzę sobie żeby kobiety w moim imieniu mówiły że się uprzedmiotowywuje bo lubię się seksownie ubrać i przyciągam uwagę mężczyzn. Nie życzę sobie tego i won odemnie.
Dlatego tak się uruchomiłaś i dlatego tak żywo to w tobie żyje że kompletnie nie masz z tym poukładane widać po twoich wypowiedziach

Mężczyzna

Pieszczoch

Cichy Podglądacz
Bo mi się rzygać chce jak czytam komentarze tych Polek które to takie porządne są. One

Bo mi się rzygać chce jak czytam komentarze tych Polek które to takie porządne są. One są obrzydliwe
Każdy jakiś jest ile ludzi tyle opini świata nie zmienisz Układaj własne emocje nie spalaj się na kimś można być kimś i kimś i kimś Zrozum jeden koleś a trzech kolesi popatrz na mnie Da się ??

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Jak kobieta nie przyciąga uwagi, jest przeciętna to ją chwalą w niebogłosy. Jak jest skromna, cichutka, nie lubi seksu to wartościowa kobieta. Bo przeciętność w Polsce jest chwalona, bo mamy chore i zawistne społeczeństwo. I to jest prawdziwa patologia. Ktoś się dorobi w tym kraju to zaraz złodziej, z kobiety Polskiej łatwo kurwe zrobić. A te idiotki starsze na pudelkach jeszcze bronią facetów i mówią że kobieta z siebie robi przedmiot. Bo dla nich seksualnosc kobieca jest ohydna bo to chore, aseksualne dewotki. Okropne, nienawidzące innych kobiet wywłoki. Nie nakładajcie presji na to jak mają żyć kobiety. Nawet matkę potrafią skrytykować bo ma małe dziecko, jak śmiała wyjść na kawę z koleżanką? Bo jej babcia rodziła i wracała robić w polu. Co to za patologia jest? Kobiety mogą robić co chcą. Polka to nie niewolnica a każda idiotka która nakłada na inne kobiety tą presję nie powinna nawet żyć. Dużo mi ludzie zniszczyli ale póki żyje zawsze będę tępić postkomunistyczne, zacofane baby które mi mówią jak mam żyć.

Mężczyzna

Pieszczoch

Cichy Podglądacz
Jak kobieta nie przyciąga uwagi, jest przeciętna to ją chwalą w niebogłosy. Jak jest skromna, cichutka, nie lubi seksu to wartościowa kobieta. Bo przeciętność w Polsce jest chwalona, bo mamy chore i zawistne społeczeństwo. I to jest prawdziwa patologia. Ktoś się dorobi w tym kraju to zaraz złodziej, z kobiety Polskiej łatwo kurwe zrobić. A te idiotki starsze na pudelkach jeszcze bronią facetów i mówią że kobieta z siebie robi przedmiot. Bo dla nich seksualnosc kobieca jest ohydna bo to chore, aseksualne dewotki. Okropne, nienawidzące innych kobiet wywłoki. Nie nakładajcie presji na to jak mają żyć kobiety. Nawet matkę potrafią skrytykować bo ma małe dziecko, jak śmiała wyjść na kawę z koleżanką? Bo jej babcia rodziła i wracała robić w polu. Co to za patologia jest? Kobiety mogą robić co chcą. Polka to nie niewolnica a każda idiotka która nakłada na inne kobiety tą presję nie powinna nawet żyć. Dużo mi ludzie zniszczyli ale póki żyje zawsze będę tępić postkomunistyczne, zacofane baby które mi mówią jak mam żyć.
O jej ale w Tobie złości ?? A pracowałaś już z kimś nad swoją złością??🤣

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
1) weź głęboki oddech, powtórz tę czynność do uzyskania pełnego wyciszenia
2) włącz ambient lasu albo wyjdź do parku na spacer, dotknij trawy
3) spójrz w lustro i powiedz nam kogo w nim widzisz
4) to ty mi na priv matkę wyzywasz hipokrytko xD idź się leczyć

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
1) weź głęboki oddech, powtórz tę czynność do uzyskania pełnego wyciszenia
2) włącz ambient lasu albo wyjdź do parku na spacer, dotknij trawy
3) spójrz w lustro i powiedz nam kogo w nim widzisz
4) to ty mi na priv matkę wyzywasz hipokrytko xD idź się leczyć
Co ty za bzdury piszesz? Pierwszy zwyzywałeś mnie brzydkim słowem więc ci odpowiedziałam. Nie kłam. W lustrze widzę fajną dziewczynę która ma dość skurwysynów mówiących jej jak ma żyć. Ja nie muszę się leczyć bo jestem normalna. To że nie podoba mi się polska mentalność nie oznacza że jestem chora. Za to ty jesteś zwykłym frajerem a twoim jedynym argumentem jest ubliżanie komuś od chorych bo nie zgadza się z światopoglądem danego kraju. Weź, wyjdź. Masz bloka, nie widzę cie.

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
Co ty za bzdury piszesz? Pierwszy zwyzywałeś mnie brzydkim słowem więc ci odpowiedziałam. Nie kłam. W lustrze widzę fajną dziewczynę która ma dość skurwysynów mówiących jej jak ma żyć. Ja nie muszę się leczyć bo jestem normalna. To że nie podoba mi się polska mentalność nie oznacza że jestem chora. Za to ty jesteś zwykłym frajerem a twoim jedynym argumentem jest ubliżanie komuś od chorych bo nie zgadza się z światopoglądem danego kraju. Weź, wyjdź. Masz bloka, nie widzę cie.
nazwałem cię latawicą w odpowiedzi na liczne obelgi w moją stronę, bo na taką się kreujesz. moja mama była zacna i szanująca się kobietą

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Magiczny czarodzieju o jej zrób ze mnie smerfetkę będę traktowana normalnie i dam wszystkim smerfom 😈😈😈😈
Polscy mężczyźni to agresywne buraki. Wystarczy posłuchać jak wypowiadają się o kobietach. Powinno się ich cancelować a jak przyjdzie wojna to na pierwszy front wysyłamy facecikow co wyzywali kobiety od szonów itd.. wtedy będzie dobrze.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Nienawidzę skurwysyństwa i akceptacji patologii w postaci wyzywania kobiet. I tego że głupie, komusze społeczeństwo nazywa mnie chorą bo nie akceptuje tej wschodniej patologii. Moja nienawiść nie wychodzi z braku akceptacji tylko jest odpowiedzią na to skurwiałe podejście do kobiet. Nie piszcie bzdur mało rozumne stworki. Weźcie głęboki oddech i więcej pokory. Nara.