• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy i w jakich okolicznościach zaczęliście walenie konia?

Mężczyzna

nostromo

Nowicjusz
ja chyba w trzeciej klasie podstawowej, sam to odkryłem i tak mi się spodobało że całą noc trzepałem nawet nie wiedziałem że takie coś się kobietą wkłada :)

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

Qasiz

Cichy Podglądacz
Wakacje chyba w 3 klasie. Obudziłem się jednego dnia ze stojącym kutaskiem i z ciekawości zacząłem się nim bawić, bo mnie zastanawiało czemu jest taki twardy. No i tak jakoś odkryłem jakie to przyjemne xd

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Miałem 13 lat i w czasie kąpieli coraz częściej bawiłem się swoim kutasem. Najpierw delikatne pocieranie, wywoływanie wzwodu, aż do regularnego trzepania. Na początku bez orgazmu, po prostu odkrywałem jakie przyjemne jest dotykanie swojego penisa. Pamiętam, że kiedyś po takiej zabawie leżałem przez parę minut w wannie i nagle poczułem, że zaraz się zeszczam. Jakież było moje zdziwienie gdy się wtedy pierwszy raz spuściłem. Uczucia dumy jakie mnie wtedy ogarnęło nigdy nie zapomnę xD

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry