• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy i w jakich okolicznościach zaczęliście walenie konia?

Mężczyzna

nostromo

Nowicjusz
ja chyba w trzeciej klasie podstawowej, sam to odkryłem i tak mi się spodobało że całą noc trzepałem nawet nie wiedziałem że takie coś się kobietą wkłada :)

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

Qasiz

Cichy Podglądacz
Wakacje chyba w 3 klasie. Obudziłem się jednego dnia ze stojącym kutaskiem i z ciekawości zacząłem się nim bawić, bo mnie zastanawiało czemu jest taki twardy. No i tak jakoś odkryłem jakie to przyjemne xd

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Miałem 13 lat i w czasie kąpieli coraz częściej bawiłem się swoim kutasem. Najpierw delikatne pocieranie, wywoływanie wzwodu, aż do regularnego trzepania. Na początku bez orgazmu, po prostu odkrywałem jakie przyjemne jest dotykanie swojego penisa. Pamiętam, że kiedyś po takiej zabawie leżałem przez parę minut w wannie i nagle poczułem, że zaraz się zeszczam. Jakież było moje zdziwienie gdy się wtedy pierwszy raz spuściłem. Uczucia dumy jakie mnie wtedy ogarnęło nigdy nie zapomnę xD

Mężczyzna

darko_xd5932

Podrywacz
Miałem 13 lat i w czasie kąpieli coraz częściej bawiłem się swoim kutasem. Najpierw delikatne pocieranie, wywoływanie wzwodu, aż do regularnego trzepania. Na początku bez orgazmu, po prostu odkrywałem jakie przyjemne jest dotykanie swojego penisa. Pamiętam, że kiedyś po takiej zabawie leżałem przez parę minut w wannie i nagle poczułem, że zaraz się zeszczam. Jakież było moje zdziwienie gdy się wtedy pierwszy raz spuściłem. Uczucia dumy jakie mnie wtedy ogarnęło nigdy nie zapomnę xD
Hej :) Moja pierwsza masturb. była taka: Miałem 16 lat. Byłem sam w domu. Siedziałem na toalecie. Zrobiłem siku, i dalej nic... Wtedy zacząłem pocierać swojego kutaska. Było mi coraz przyjemniej. W szczycie przyjemności, nastąpił wytrysk sporej ilości spermy. Jej część wpadła do kibla, ale część spłynęła mi po udach. Wziąłem papier, powycierałem się; zrobiłem kupę, spuściłem wodę i opuściłem WC.

Mężczyzna

Mattia

Cichy Podglądacz
Miałem chyba z 11 czy 12 lat. Byłem z rodzinką na sylwestra u ciotki. Było już grubo po północy i nie chciało mi się ze starymi siedzieć a młodsze kuzynostwo poszło już spać to poszedłem na górę na tv popatrzeć a matce powiedziałem że idę się położyć. Poszedłem i skakałem po kanałach i trafiłem przypadkiem na jakiegoś erotyka. Pamiętam ten obraz. Laska w sukni ślubnej, ściąga ją, rozbiera się do naga i widzę ( pierwszy raz w życiu ) nagą kobietę... Te piersi i ta owłosiona cipka... Zrobiło mi się tak strasznie duszno i poczułem momentalnie jak coś się dzieje moich majtkach, robi tak się strasznie ciasno. Poleciałem do łazienki ściągnąłem spodnie, majty. Tak twardego i sztywnego fiuta jak wtedy to chyba nigdy potem nie miałem. Tak mi pulsował że skórka sama zeszła z główki myślałem że go rezerwie. Wziąłem go do ręki i nie wiem, może raz czy dwa ruszyłem nim i odleciałem. Zakręciło mi się w głowie, nogi zatrzęsły i to uczucie w podbrzuszu. Długo dochodziłem do siebie. Pamiętam że wtedy kilka razy latałem między tv a łazienką 😀 Tego się nie da zapomnieć i wiele bym dał by mieć tak intensywne orgazmy jak wtedy

Mężczyzna

Mattia

Cichy Podglądacz
Miałem chyba z 11 czy 12 lat. Byłem z rodzinką na sylwestra u ciotki. Było już grubo po północy i nie chciało mi się ze starymi siedzieć a młodsze kuzynostwo poszło już spać to poszedłem na górę na tv popatrzeć a matce powiedziałem że idę się położyć. Poszedłem i skakałem po kanałach i trafiłem przypadkiem na jakiegoś erotyka. Pamiętam ten obraz. Laska w sukni ślubnej, ściąga ją, rozbiera się do naga i widzę ( pierwszy raz w życiu ) nagą kobietę... Te piersi i ta owłosiona cipka... Zrobiło mi się tak strasznie duszno i poczułem momentalnie jak coś się dzieje moich majtkach, robi tak się strasznie ciasno. Poleciałem do łazienki ściągnąłem spodnie, majty. Tak twardego i sztywnego fiuta jak wtedy to chyba nigdy potem nie miałem. Tak mi pulsował że skórka sama zeszła z główki myślałem że go rezerwie. Wziąłem go do ręki i nie wiem, może raz czy dwa ruszyłem nim i odleciałem. Zakręciło mi się w głowie, nogi zatrzęsły i to uczucie w podbrzuszu. Długo dochodziłem do siebie. Pamiętam że wtedy kilka razy latałem między tv a łazienką 😀 Tego się nie da zapomnieć i wiele bym dał by mieć tak intensywne orgazmy jak wtedy
Znam to. U Babci w podobnym wieku była satelitka i tam lecialy erotyki na Sat lub Rtl. To podniecenie jak zobaczyłem nagą kobiete, Tego noe da sie powtórzyć. Bawiłem sie wtedy peniskiem.

Mężczyzna

Nomoreheroes

Nowicjusz
Choć od przedszkola interesowałem się ikobiecą nagością to pierwsze zwalenie konia podobnie jak u części z was nie miało wcale związku z tymi zainteresowaniami. Zaczęło się od tego, że w wieku 9 lat zobaczyłem jak jeden z kolegów odciągnął sobie całkowicie napletek. Spróbowałem sam, ale nie dałem wtedy rady, a odsłonięta żołądź była zbyt wrażliwa i było to raczej nieprzyjemne.

W maju 1984 r. gdy miałem 11 lat i 8 miesięcy przypomniałem sobie o tym i spróbowałem ponownie. Tym razem się udało. Schowałem żołądź i ponownie ją odsłoniłem i tak jeszcze i jeszcze raz. Zaczęło być to przyjemne, coraz bardziej, a przy tym pojawiła się erekcja. Nie mogłem naciągnąć z powrotem napletka więc ściskałem członka udami, albo pociągałem za trzon. Robiło się coraz bardziej przyjemnie, ale zaczynałem czuć, że zaraz chyba się zsikam, choć nie było to parcie na zwykłe sikanie tylko na coś przyjemniejszego i "gęstszego". W każdym razie w tym wieku nie chciałem się zsikać więc przerywałem zabawę, zauważając, że erekcja bardzo powoli znika i mogłem z powrotem naciągnąć napletek... i znowu odciągnąç i znowu się dotykać i sprawić sobie te miłe doznanie. I tak w kółko, aż z żalem chowałem siusiaka w majtki. Lecz kiedyś - może w trakcie trzeciej czy czwartej próby, nie dłużej niż po tygodniu tak bawiąc się i przerywając i znowu się bawiąc za późno przerwałem. Doszedłem do punktu, w którym czułem, że straciłem kontrolę i na pewno się "zsikam" więc dotykałem się dalej i po kilku sekundach przyjemność była tak wielka, że o mało nie upadłem, sztywny kutas zaczął pompować i wytryskiwać na niespodziewanie dużą odległość coś zupełnie innego niż mocz - lekko białawą ale dość przezroczystą gęstą cieczą (musiał to być płyn nasienny z niewielką ilością nasienia).

Gdy doszedłem do siebie bardzo się przestraszyłem, że zrobiłem sobie coś złego, więc zaprzestałem tych zabaw niemal na rok. Dopiero w kwietniu 1985 roku gdy w TV puszczano jakiś film że sceną nagości i jednoznacznie seksualną zanim mnie jako małolata nie wyproszono z pokoju dostałem erekcji z towarzyszącymi dokładnie takimi samymi przyjemnymi doznaniami jak przy zabawie sprzed roku. Wtedy w łóżku w swoim pokoju nie mogłem się powstrzymać i zwaliłem sobie świadomie po raz pierwszy.

I tak do dziś z różnä częstotliwością przez kolejne 41 lat....