• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Karmienie piersią

Mężczyzna

bsquare

Cichy Podglądacz
Z tym tryskaniem jak oszalałe to chyba niestety jest przesada, choć opieram się tu na jednostkowym doświadczeniu. Ja wiem, że kino jest najważniejszą ze sztuk, ale bądźmy realistami. Żeby coś takiego miało miejsce, czyli żeby mleko tryskało samoczynnie, a nie pod wpływem ściskania brodawek, jego ciśnienie w piersiach musiałoby być tak duże, że aż bolesne. Wątpię, czy jakakolwiek kobieta znajdowałaby w tym przyjemność. Ale, jak wspomniałem, mogę się mylić.

Rafcio30

Seks Praktykant
Z tym tryskaniem jak oszalałe to chyba niestety jest przesada, choć opieram się tu na jednostkowym doświadczeniu. Ja wiem, że kino jest najważniejszą ze sztuk, ale bądźmy realistami. Żeby coś takiego miało miejsce, czyli żeby mleko tryskało samoczynnie, a nie pod wpływem ściskania brodawek, jego ciśnienie w piersiach musiałoby być tak duże, że aż bolesne. Wątpię, czy jakakolwiek kobieta znajdowałaby w tym przyjemność. Ale, jak wspomniałem, mogę się mylić.
Czasem leci samo. Ale jak się pomaga to tryska dużo bardziej

Mężczyzna

bsquare

Cichy Podglądacz
Nie chciałbym dzielić włosa na czworo, ale między wyciskaniem mleka z sutków, a samoczynnym tryskaniem jest jednak spora różnica. Takie rzeczy mogą się oczywiście zdarzać, ale ogół populacji ich raczej nie doświadczy, bo to się nawet ewolucyjnie nie spina. Jaki byłby (biologiczny) pożytek z tego? A jeszcze pod wpływem podniecenia seksualnego...

Oczywiście widziałem filmiki o paniach, gaszących świeczkę jednym celnym sikiem z cycka, ale to już woltyżerka. Moja żona wykarmiła troje dzieci i owszem, zdarzało się, że przy mocno nabrzmiałych piersiach wystarczyło lekko ścisnąć, ale po pierwsze, nie było to dla niej przyjemne, a po drugie - ze względu na pierwsze raczej nie miałaby w tej sytuacji ochoty na seks. Piszę "raczej", bo kilka razy zdarzyło się dokładnie odwrotnie, ale to wynikało z pewnej fantazji i ostatecznie było związane z odciąganiem mleka, a nie tryskaniem.