• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Karmienie piersią

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Aktualnie z całej laktacji podobają mi się okrągłe piersi. Dotychczas były niewielkie ale zgrabne a od długiego czasu kiedy moja partnerka nimi karmi są super jędrne i okrągłe 😉

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
spróbowałem przez przypadek. panna miała małe dziecko o czym mi nie powiedziala. w trakcie sexu zacząłem ssać jej piersi i poczułem słodkość. wtedy przyznala ze jeszcze karmi. kurde. mega mnie to podjaralo. kurde, zalowalem ze skonczylo sie na jednym spotkaniu.

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Brałem udział w takich zabawach z trochę starszą odemie kobietą z duzymi piersmai. Ssalem jedną piers i bawiłem się drugą a ona trzymala mnie za głowę jedną ręką a drugą bawiala się moim penisem. Dodam że byliśmy w pozycji leżącej. Super sprawa 😈😈😈

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Ech, marzy mi się karmiąca mamusia. Uwielbiam mleko z pełnej, krągłej piersi. Będąc na urlopie widziałem karmiącą. Boże, sam bym się przyssał. Piersi miała krągłe, jędrne i takie białe, bo nie opalała się będąc w laktacji.

Mężczyzna

Cohen

Cichy Podglądacz
Moja żona ma średniej wielkości cycki z fajnymi brązowymi otoczkami i dużymi brodawkami, wystającymi. Super leci z niej mleko. Wykarmiła już dwójkę dzieci, jakby 3 było to mam nadzieję, ze ktoś ją namówi na poczęstowanie się. :)