Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Aktualnie z całej laktacji podobają mi się okrągłe piersi. Dotychczas były niewielkie ale zgrabne a od długiego czasu kiedy moja partnerka nimi karmi są super jędrne i okrągłe
Ja szukam cały czas kobiety która podzieliła by się mlekiem z piersi...nawet nie koniecznie ssać je... uwielbiam je pić ale Szczecin i okolice to jakieś zadupie tu żadna z kobiet nie chce się podzielić...
spróbowałem przez przypadek. panna miała małe dziecko o czym mi nie powiedziala. w trakcie sexu zacząłem ssać jej piersi i poczułem słodkość. wtedy przyznala ze jeszcze karmi. kurde. mega mnie to podjaralo. kurde, zalowalem ze skonczylo sie na jednym spotkaniu.
Co jakiś czas wraca do mnie ten wątek. I jako biorczyni, czyli mam w ustach cyca babki i jako dawczyni - choć ja laktacji nie mam. Pobawiłabym się tak.
Brałem udział w takich zabawach z trochę starszą odemie kobietą z duzymi piersmai. Ssalem jedną piers i bawiłem się drugą a ona trzymala mnie za głowę jedną ręką a drugą bawiala się moim penisem. Dodam że byliśmy w pozycji leżącej. Super sprawa
Super! Ja sporo się z żoną bawiłem jak miała mleko - uwielbia pieszczoty sutków i piersi i mleko leciało szybko i obficie. Chętnie bym zobaczył jak ona pije mleko od innej kobiety albo sama częstuje mlekiem.
Ech, marzy mi się karmiąca mamusia. Uwielbiam mleko z pełnej, krągłej piersi. Będąc na urlopie widziałem karmiącą. Boże, sam bym się przyssał. Piersi miała krągłe, jędrne i takie białe, bo nie opalała się będąc w laktacji.
Moja żona ma średniej wielkości cycki z fajnymi brązowymi otoczkami i dużymi brodawkami, wystającymi. Super leci z niej mleko. Wykarmiła już dwójkę dzieci, jakby 3 było to mam nadzieję, ze ktoś ją namówi na poczęstowanie się.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.