L
lucyfer69
Guest
Już się nie mogę doczekać jesieni, tych cudownych nóżek w czarnych rajstopach na wysokim obcasie. Tych krótkich i dłuższych spódniczek przy których mój mały szaleje.
Zimno jest to raczej spodnieJuż się nie mogę doczekać jesieni, tych cudownych nóżek w czarnych rajstopach na wysokim obcasie. Tych krótkich i dłuższych spódniczek przy których mój mały szaleje.
Przy takiej jesieni no coś ty trochę przyjemności dla drugiej osobyZimno jest to raczej spodnie
Przecież nie ubieramy się dla kogoś, tylko dla siebiePrzy takiej jesieni no coś ty trochę przyjemności dla drugiej osoby
Jak się jest singlem to wiadomka, że ubiera się dla siebie.Przecież nie ubieramy się dla kogoś, tylko dla siebie
Ty gościu żałosny jesteś jak tak myślisz . Mam partnera i nie dla niego się ubieramJak się jest singlem to wiadomka, że ubiera się dla siebie.
Sapiesz się, a nawet nie do ciebie pisałem. I kto tu jest żałosny?!Ty gościu żałosny jesteś jak tak myślisz . Mam partnera i nie dla niego się ubieram
Nie do mnie to wiem, odpowiedziałam bo źle myślisz.Sapiesz się, a nawet nie do ciebie pisałem. I kto tu jest żałosny?!
Gdybym myślał źle to bym to przyznał.Nie do mnie to wiem, odpowiedziałam bo źle myślisz.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 9 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 48 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |