Próbowałam, ale miałam obtarcia:/Polecam czasem ściągnąć otworzysz się na nowe doświadczenia
Próbowałam, ale miałam obtarcia:/Polecam czasem ściągnąć otworzysz się na nowe doświadczenia
Od czego? Od ud? Szorstkie? uważaj, bo Twoi faceci będą łysiPróbowałam, ale miałam obtarcia:/
Nie uda . Cipka mi się obtarła od szwu spodni;(Od czego? Od ud? Szorstkie? uważaj, bo Twoi faceci będą łysi
Nie zawsze cipka jest zamknięta, dużo ma wargi na zewnętrznej stronie, zwykłe majtki potrafią czasem kobiecie robić dyskomfort a już nie mówi się tu o spodniach, które rzadko kiedy są delikatne jak bieliznaOd czego? Od ud? Szorstkie? uważaj, bo Twoi faceci będą łysi
Załóż sukienkę, a problem zniknie za to pojawi się nowy przy wietrznym dniuNie uda . Cipka mi się obtarła od szwu spodni;(
Już wiem, zapalenie pęcherzaza to pojawi się nowy przy wietrznym dniu
Jest taka możliwośćJuż wiem, zapalenie pęcherza
Ciekawe... No na te wakacyjne upały to dobry tip Niebieska sukienka, czy top modne kolory w 2021 rJakie ubrania? Hmm, kobiety najlepiej wyglądają bez ubrań, ale... Jak już trzeba coś włożyć to najlepiej spódniczka, sukienka. Oczywiście wszystko w dobrym stylu i smaku. Do tego pończoszki, szpileczki albo tak jak Panowie mówią... Obcisłe spodnie, podkreślające długie, zgrabne nogi i kształtny tyłek. Ostatnio bardzo modne zrobiło się chodzenie bez stanika pod sukienką czy koszulką. Popieram!
Co takiego Cię zaciekawiło?Ciekawe... No na te wakacyjne upały to dobry tip Niebieska sukienka, czy top modne kolory w 2021 r
kochamLegginsy, krótkie spodenki
Bez stanika gdy można wypatrzyć zarysowujące się suteczki uwielbiam, najlepsze są sukienki z dużym bocznym wykrojeniem - aż się chce rękę włożyć obok pachyJakie ubrania? Hmm, kobiety najlepiej wyglądają bez ubrań, ale... Jak już trzeba coś włożyć to najlepiej spódniczka, sukienka. Oczywiście wszystko w dobrym stylu i smaku. Do tego pończoszki, szpileczki albo tak jak Panowie mówią... Obcisłe spodnie, podkreślające długie, zgrabne nogi i kształtny tyłek. Ostatnio bardzo modne zrobiło się chodzenie bez stanika pod sukienką czy koszulką. Popieram!
Fajne i praktyczne, można więcej podejrzeć, bezproblemowe sikanie podczas spacerku...Lubię kobiety w letnich zwiewnych sukienkach
Jak wiatr zawiejeLubię kobiety w letnich zwiewnych sukienkach
Dokładnie w każdej sytuacji się pięknie i zmysłowo.Jak wiatr zawieje
DziękujeKusząca i piękna Kobieta
Zdarzyło mi się kilka razy w upalny dzień nie założyć biustonosza i oczywiście wtedy zainteresowanie panów rośnie wyraźnie hahaBez stanika gdy można wypatrzyć zarysowujące się suteczki uwielbiam, najlepsze są sukienki z dużym bocznym wykrojeniem - aż się chce rękę włożyć obok pachy
Bez ubrań niestety dobrze wyglądają tylko nieliczne, oczywiście to dotyczy obu płci. Niektórzy w odpowiednim ubraniu wyglądają och ach, gdy są bez to już zupełnie inny obraz.
To ja zawsze nie noszę "kagańca"Zdarzyło mi się kilka razy w upalny dzień nie założyć biustonosza i oczywiście wtedy zainteresowanie panów rośnie wyraźnie haha
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 39 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 | |
A | Bułka czy motylek? Jakie cipki lubicie? | Poza tematem | 25 |