Rene bo łatwiej pisać niż rozmawiać
no i pisząc najczęściej się zastawiasz co piszesz że tak powiem masz dłuższy czas reakcji
No ba z ust mi to wyjełaś
Rene bo łatwiej pisać niż rozmawiać
no i pisząc najczęściej się zastawiasz co piszesz że tak powiem masz dłuższy czas reakcji
A ja się z wami nie zgodzę mi osobiście łatwiej rozmawiac z kobietą w cztery oczy
No ba z ust mi to wyjełaśa to w realu też można palnąć głupotę przecież ale chociaż coś powiedzieć a nie milczeć hehe, ale dobra ten wątek o podrywie jest przecież więc urywam temat.
czyli ogólnie wychodzi że to nie sam tekst podrywu ile zainteresowanie drugą osobą i nic na siłę najlepiej własnie na wesoło i luźno a potem jakoś samo wyjdzie
smutnejest to co czytam . Ehhhh czy w życiu są ważne tylko pieniądze i auta ??? przepraszam zapomniałam o najważniejszym "cześć " Nie mam nic do ciebie ale jak cos pierdolniesz to ni szyć nie łatać
![]()
wychodzi na to że jestem u schyłku życia no dzięki art za uświadomienie mnie![]()
...Czasami fajnie z kimś popisać kto nie patrzy na ciebie jak na przedmiot.![]()
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
Tak to prawda ale tak to może mnie traktować tylko moja kobieta. Nie dam się zdominować kobiecie na której mi nie zależy. Może dziwne ale tak już mam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 0 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |