Rene bo łatwiej pisać niż rozmawiać
no i pisząc najczęściej się zastawiasz co piszesz że tak powiem masz dłuższy czas reakcji
No ba z ust mi to wyjełaś
Rene bo łatwiej pisać niż rozmawiać
no i pisząc najczęściej się zastawiasz co piszesz że tak powiem masz dłuższy czas reakcji
A ja się z wami nie zgodzę mi osobiście łatwiej rozmawiac z kobietą w cztery oczy
No ba z ust mi to wyjełaśa to w realu też można palnąć głupotę przecież ale chociaż coś powiedzieć a nie milczeć hehe, ale dobra ten wątek o podrywie jest przecież więc urywam temat.
czyli ogólnie wychodzi że to nie sam tekst podrywu ile zainteresowanie drugą osobą i nic na siłę najlepiej własnie na wesoło i luźno a potem jakoś samo wyjdzie
smutnejest to co czytam . Ehhhh czy w życiu są ważne tylko pieniądze i auta ??? przepraszam zapomniałam o najważniejszym "cześć " Nie mam nic do ciebie ale jak cos pierdolniesz to ni szyć nie łatać
![]()
wychodzi na to że jestem u schyłku życia no dzięki art za uświadomienie mnie![]()
...Czasami fajnie z kimś popisać kto nie patrzy na ciebie jak na przedmiot.![]()
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
Tak to prawda ale tak to może mnie traktować tylko moja kobieta. Nie dam się zdominować kobiecie na której mi nie zależy. Może dziwne ale tak już mam