No ba z ust mi to wyjełaś a to w realu też można palnąć głupotę przecież ale chociaż coś powiedzieć a nie milczeć hehe, ale dobra ten wątek o podrywie jest przecież więc urywam temat.
No ba z ust mi to wyjełaś a to w realu też można palnąć głupotę przecież ale chociaż coś powiedzieć a nie milczeć hehe, ale dobra ten wątek o podrywie jest przecież więc urywam temat.
Rene w sumie to w temacie się trzymasz bo normalna rozmowa (mam na myśli na prawdę normalną rozmowę choćby o pierdołach) to dobry sposób na podryw. Może dlatego że wtedy kobieta nie nastawia się na obronę a "gładko wchodzi" w znajomość ?
czasami też głupota prowadzi do czegoś więcej bo można się pośmiać a to już krok to następnego słowa
Wiecie naturalność duża rolę odgrywa też, a to że można się pośmiać bro już wogole bajka i całkowite rozładowanie atmosfery... Potem to już z górki jak śmiejemy się z tego samego
czyli ogólnie wychodzi że to nie sam tekst podrywu ile zainteresowanie drugą osobą i nic na siłę najlepiej własnie na wesoło i luźno a potem jakoś samo wyjdzie
czyli ogólnie wychodzi że to nie sam tekst podrywu ile zainteresowanie drugą osobą i nic na siłę najlepiej własnie na wesoło i luźno a potem jakoś samo wyjdzie
smutne jest to co czytam . Ehhhh czy w życiu są ważne tylko pieniądze i auta ??? przepraszam zapomniałam o najważniejszym "cześć " Nie mam nic do ciebie ale jak cos pierdolniesz to ni szyć nie łatać
Mozecie te swoje "zyczeniowo marzycielskie" teksty o tym, ze musi byc elokwentny, lekkosc slowa, zabawny, etc wsadzic miedzy bajki i mity. Prawda jst taka, ze wiekszosc wybierze wlasnie zasobny portfel, dobre i drogie auto w garazu oraz wyglad modela. Tak nistety ten swiat jest skonstruowany. To samo w druga strone. Takich osob co rzeczywiscie takie sa jest mniejsza mniejszosc i najczesciej albo juz poznajdowali swoje polowki albo juz od X lat z nimi sa albo juz sa u schylku zycia.
A w zyciu. Jakis major piertolnie pogadanke. Wyciagnie wszystkie skargi, dobrego slowa nie powie, wrzuca do dola, zasypia i dopiero potem bedzie impreza z radosci, ze w koncu sie mnie pozbyli xD
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
A czasami fajnie jest jak kobieta potraktuje Cię jak przedmiot, jak Cię dosiądzie i zaspokaja na tobie swoje potrzeby, sprawiając wrażenie że cię nie zauważa, żeby dojść do szczytowania i po wszystkim podziękować ci w pełni spełnionym i szczęśliwym spojrzeniem...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.