Nie, ale tutaj jest spór o definicję. Nie zaprzeczałem, że ma niższą skuteczność.Rozumiem, że sam stosujesz
Nie, ale tutaj jest spór o definicję. Nie zaprzeczałem, że ma niższą skuteczność.Rozumiem, że sam stosujesz
Ale czemu nie zapobiega? Według badań ma do 85% skutecznościCoś co nie zapobiega ciąży nie jest środkiem antykoncepcyjnym. To jest definicja.
Hipotetyczna sytuacja. Jeżeli ktoś jest w małżeństwie, ma stosunek codzuennie, to jeśli jest w stanie wskazać dni płodne i powstrzymać się od współżycia, to jest to zapobieganie ciąży.Już mówiłam. Nie da się z tej metody skorzystać w dni płodne, więc nie zapobiega ona ewentualnej ciąży.
Czyli z tego punktu widzenia tylko sterylizacja jest metodą antykoncepcji.Metody zapobiegania ciąży są po to by kobieta bzykała się z mężczyzną wtedy, gdy ma na to ochotę.
ie. Każdy sposób, który chroni a jednocześnie nie wymaga wstrzemięźliwościCzyli z tego punktu widzenia tylko sterylizacja jest metodą antykoncepcji.
Jeśli stosujesz prezerwatywy, to musisz je mieć przy sobie, inaczej wstrzemięźliwość, itd. Tylko sterylizacja działa zawsze i nie wymaga wstrzemięźliwości.ie. Każdy sposób, który chroni a jednocześnie nie wymaga wstrzemięźliwości
„Wargi” mi się zamknęły i boją się otworzyć, patrząc tylko na to zdjęcie oczyma mymi. 100% skuteczność…
-Stopa nie przepaca obuwia„Wargi” mi się zamknęły i boją się otworzyć, patrząc tylko na to zdjęcie oczyma mymi. 100% skuteczność…
Chodzę cały rok w japonkach po domu i w różnego rodzaju skarpetkach do tego, to zupełnie znośne-Stopa nie przepaca obuwia
-Brak otarć na stopach
-Paznokcie czyste
-Wszelki większy brud niż kurz zatrzymany
-Całkiem komfortowe
Jak dla mnie wiele plusów. XD
Zbrodnia to japonki i skarpetki xD
A to nie jest tak, że to faceci wyznaczali trendy w modzie? XD Dobra wyssałem to z palca, ale na pewno nie skłamię, kiedy powiem, że to więcej facetów jest noooo tymi projektantami niż kobiety.Mam szczupłe stópki, więc japonki lepiej trzymają, a robię to po domu, więc wolnoć, Tomku, a poza tym jakie Wy macie ubogie pojęcie o modzie, pfff
Tylko oni nie bzykają kobietA to nie jest tak, że to faceci wyznaczali trendy w modzie? XD Dobra wyssałem to z palca, ale na pewno nie skłamię, kiedy powiem, że to więcej facetów jest noooo tymi projektantami niż kobiety.
Nie mówię o samych sandałach lub japonkach, tylko w zestawie ze skarpetami. Tzn za sandałami nie przepadam również, ale to przecież nie z Wami będę…Mam szczupłe stópki, więc japonki lepiej trzymają, a robię to po domu, więc wolnoć, Tomku, a poza tym jakie Wy macie ubogie pojęcie o modzie, pfff
Hehe, no nie; nie planuję z Tobą współżycia, ale wpaść na herbatkę możesz, chyba że w towarzystwie siarę robisz Jest zima, nie mam tropików w chałupie, to japonki i skarpety obowiązkowoTylko oni nie bzykają kobiet
Nie mówię o samych sandałach lub japonkach, tylko w zestawie ze skarpetami. Tzn za sandałami nie przepadam również, ale to przecież nie z Wami będę…
Faceci wszystko wyznaczają i o wszystkim decydują, ziomA to nie jest tak, że to faceci wyznaczali trendy w modzie? XD Dobra wyssałem to z palca, ale na pewno nie skłamię, kiedy powiem, że to więcej facetów jest noooo tymi projektantami niż kobiety.
Oczywiście, że robię siare jak długo się znamy? Ale zapomniałam dodać, że wszyscy mi wybaczają, bo do najbrzydszych nie należęHehe, no nie; nie planuję z Tobą współżycia, ale wpaść na herbatkę możesz, chyba że w towarzystwie siarę robisz Jest zima, nie mam tropików w chałupie, to japonki i skarpety obowiązkowo
Bo geje mają często dobry styl bez obrazy dla gejów. I kobiet. I mężczyzn teżFaceci wszystko wyznaczają i o wszystkim decydują, ziom
Nie wiem, papier wszystko przyjmie, może jesteś ostatnią brzydulą i dlatego zbędne środki antykoncepcyjne (to tak, żeby nie offtopikować)Oczywiście, że robię siare jak długo się znamy? Ale zapomniałam dodać, że wszyscy mi wybaczają, bo do najbrzydszych nie należę
Bo geje mają często dobry styl bez obrazy dla gejów. I kobiet. I mężczyzn też
P.S. ale może wrzućmy to w „pierdoły”, bo odchodzimy od tematu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie środki antykoncepcyjne stosujesz? Ankieta | Antykoncepcja | 15 | |
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 4 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 40 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 |