• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie prezerwatywy polecacie?

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Cichy Podglądacz
Najpierw napiszę jakiej firmy prezerwatyw nie polecam. A konkretnie, serii Passante King Size - Po tej prezerwatywie dostałem dziwnej alergii na penisie, ale całe szczęście przeminęła szybko po zdjęciu. Również charakterystyczny zapach pozostawia wiele do życzenia, bowiem jest on o wiele intensywniejszy, niż w przypadku innych prezerwatyw.
Na pochwałę mym zdaniem zasługuje firma MySize, jest droższa od firmy w poprzednim zdaniu, lecz myślę, że jest warta ceny. Lepiej przylega do członka i zawiera materiał lepszej jakości moim w odczuciu.
Taką ciekawostkę zapodam, że szukałem prezerwatywy po tym jak nawet Durexy XL były ciasne na moje przyrodzenie, ze względu na dość duży obwód - 14,5 cm

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Polecałabym Skyny bo nie uczulają jak ktoś ma alergie na lateks.
PS. wgl to nakupiłam dawno a się przeterminują mi za niedługo 😆

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
oddaj do wulkanizacji a wogole to gdzie je kupujesz moze warto zmienic lokalizacje na bardziej pewna, ciekawe czy przechowywanie ma znaczenie. Z drugiej strony gorzej jakby spadywały :D

Kobieta

Moonika

Cichy Podglądacz

Największy pękający syf. o_O

Ale żeby nie było, że się przerzucamy tylko hasłami. Skoro już ktoś poleca durexy, to na czym się opieracie innym niż tym, że to najbardziej znana marka?
Najrzadziej były z nimi problemy. Ale każdy może mieć swoje doświadczenia