Zużyłem setki prezerwatyw różnego rodzaju, głównie Durex ale także inne. Czasem nie było czasu szukać Durexów i były pierwsze lepsze. Żadna nigdy mi nie pękła. Były różne karbowane, prążkowane, zapachowe, smakowe. Co kto lubi.
A my nie uzywamy bo moj obecny partner ma uczulenie na lateks i po zalozeniu zaraz mu cos wyskakuje... musielismy sie przestawic na hormony i teraz biore tabletki vines, co ma duzo swoich plusow
A ktoś w ogóle lubi seks z gumą? Odczucia bez prezerwatywy są dla obu stron bardziej intensywne, sam seks bardziej spontaniczny itp. Osobiście bardzo nie lubię akcji z prezerwatywą, ale dobrze poukładane priorytety to podstawa: zdrowie zawsze na pierwszym miejscu, przyjemności tuż za nim
Nie ma nic gorszego niż guma.
Mam wyrzuty jeśli zdejmuje gumę a partnerka chce wziąć mój interes do ust, bo czuję się wtedy ... "Nieświeży"...
Poza tym niewiadomo jak cienka by nie była, to zawsze guma, hamuje odczucia.
Nigdy nie brać durexów - te gówna pękają. I to się zarówno potwierdza w rozmowach z innymi ludźmi, jak i potwierdziło mi się w autopsji (2 pęknięcia, na jakieś 30 użyć w życiu.
Osobiście używam Mondos (z Lidla) - dobra cena (jakoś 7-8 zł za 12 sztuk) i nigdy mi nie pękły, a używałem ich tysiące razy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.