• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie prezerwatywy na pierwszy raz?

adamoginski

Erotoman
Ogólnie zamówiłem i Skyn i Durex i mam problem z założeniem, wydają mi się za małe ponieważ gdy próbuję je założyć to blokują się na żołędziu i nie chcą dalej się rozwinąć i są okropnie ciasne, albo nie mogę się na maksa sam pobudzić aby stał na sztorc. Ogólnie ciężko, albo ja coś źle robię :( A nie chce żeby to wyszło przy 1 razie
Jesteś pewny, że nie próbujesz założyć prezerwatywy w opakowaniu?

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Z prezerwatywami jest troche tak, ze trzeba sobie znaleźć takie, w ktorych sie czujesz ok. Ja przetestowalem rozne. Durex invisible u mnie akurat odpadaja, bo nie mam silnych doznań. Nie wiem o co chodzi, moze o kwestie nawilżenia. Skyn supreme feel sprawdzaja sie najlepiej, jak bym nic nie mial na sobie. A to wazne u mnie, bo generalnie, tak jak u kazdego faceta, płaszczyk zmniejsza doznania i trza sie mocniej nagimnastykować. 😀 No i rozmiar, to osobna sprawa, byle by gumka nie była za duza, bo wtedy lipa...

Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
Skyn będzie spoko wyborem, a wersja już obojętnie - Cocktail Club fajnie pachną i też przyjemnie smakują.

Mężczyzna

Johnny Bravo

Cichy Podglądacz
Ja nie lubię tych zapachowych- zapach jest taki tani, chemiczny. Lepiej zwykłe prezerwatywy a do zapachu dobry olejek eteryczny albo do masażu.

aa i warto pamiętać że prezerwatywy nie lubią się ze standardowymi oliwkami

Mężczyzna

Abrams472

Nowicjusz
Ogólnie zamówiłem i Skyn i Durex i mam problem z założeniem, wydają mi się za małe ponieważ gdy próbuję je założyć to blokują się na żołędziu i nie chcą dalej się rozwinąć i są okropnie ciasne, albo nie mogę się na maksa sam pobudzić aby stał na sztorc. Ogólnie ciężko, albo ja coś źle robię :( A nie chce żeby to wyszło przy 1 razie
Może po prostu zły rozmiar kupiłeś. Też tak miałem na początku, polecam stronę calcSD gdzie po wpisaniu swoich wymiarów dobierze Ci odpowiedni rozmiar prezerwatywy