• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.

Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem

Chętnie poznam Wasze fantazje.
Podstepem dac sie zaprowadzic do lozka na wyruchanie dupy, i obciaganie... normalnemu starszemu panu. Itd

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Chętnie opowiem na priv (zainteresowanych poproszę o wiadomosc), a jesli ktos umiejetnie sprowokuje, to tutaj - nie za długo, ale z pikantnymi smaczkami i ciekawie, może i dodam foty xD Tylko wybierzcie temat moich najwiekszych fantazji dotyczacych realnych chłopakow:

1) były przyjaciel, poznany na terapii, chłopak nieoczywistej urody ale z dużą charyzmą i dużym, jak moj, członkiem - taki troszkę gangsta, troszkę wrażliwiec, nieco zbyt przemocowy niestety, ale to też miało wyjatkowo u niego pewien urok

2) były przyjaciel z ktorym mialem sex, zanim sie zaprzyjaznilismy a on poznał drugą polowkę na lata zaraz potem xD

3) chłopak, z ktorym sie do niedawna kumplowalem, ale niestety mial lepkie łapki (ja też, ale wyłącznie na jego miejsca intymne hahah)

4) brat przyjaciolki, podobny do niej, ona mnie mega na niego nakrecala xD bardzo przystojny mlody atleta

5) kolega, ktory miał godzinami tę przyjaciolke w moim mieszkaniu, niestety zamykajac sie i kryjąc, eh xD

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czy to fantazja... śniło mi się. Moja koleżanka miała w ustach czyjegoś kutasa a ja miałem ochotę ją pocałować. Zbliżając się ustami jakaś inna dziewczyna widząc to złapała mnie za głowę i próbując zbliżyć do ustl, zapytała... Co masz ochotę 🙂 a ja speszony odp. nie chciałem tylko pocałować usta, musnąłem tylko językiem wychodzącego kutasa i całowałem koleżankę, następnie rozłożyła nogi i lizałem jej cipke była taka smaczna 😛. Obudziłem się trochę zawiedziony ze nie spróbowałem jak smakuje członek, taka okazja w śnie 🤣 czy ja jestem bi?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
raczej obawiasz się bycia o to posądzonym, czy też wkręcenia się w to? Mnie z kolei śniło się jak już cos z innym penisem, to przewaznie ze coś jest z nim nie tak - nie stoi albo jest kaleki w ogole... takie wyparcie. Bo na jawie to od dawna bardzo mnie interesowały cudze prącia xD

Mężczyzna

OnWStringach

Cichy Podglądacz
Być tak pieszczoną bo to daje totalny orgazm

96809999_015_9052.jpg
Ja bym chętnie dolaczyl i lizal obie dziurki oraz co jakiś czas brał do buzi i bawił się jajkami oraz jemu wylizal dziurke