Może takim off-topiciem zapodam, ale jak widzę, że kobieta, która jest bi, dyskredytuje mężczyzn homo lub bi, to odczuwam takie same odczucie, co przy oglądaniu takich filmików

nieźle to wygląda, aż mi stanął na sam widok
Udalo się coś zrealizować z tej fantazji. Mam podobnie jak Ty. Ciekawość i chęć spróbowania coraz większa.U mnie na pewno obustronny oral, zabawa typu frottage. Piszę to jako osoba bez żadnego doświadczenia z mężczyzną chociaż chciałbym spróbować
Hmm, rozumiem. Ja mam nieraz fantazję typu brat wie, że siostra z chłopakiem... albo siostra wie, że... xD Nawet [nie]raz zrealizowaną.Szczerze mówiąc nie wiem. Oczywiście ona wie, że mój kumpel i ja jesteśmy naprawdę bardzo dobrymi kolegami ale nie mam pojęcia, czy on powiedział siostrze o naszych specjalnych spotkaniach czy nie.
Ale chyba nawet nie będę go o to pytał.
To sprawa między bratem i siostrą i nie będę w to wnikał.
Póki co nie udało się bo wszyscy chętni po paru wiadomościach znikająUdalo się coś zrealizować z tej fantazji. Mam podobnie jak Ty. Ciekawość i chęć spróbowania coraz większa.
Bo sie boja zrealizowac swoje fantazje w rzeczywistosci.Póki co nie udało się bo wszyscy chętni po paru wiadomościach znikają
Jasne. Tylko kiedy jak nie teraz?Bo sie boja zrealizowac swoje fantazje w rzeczywistosci.
prawdopodobnie nigdyJasne. Tylko kiedy jak nie teraz?![]()
Z przyjemnością bym wypieścił kobietę w takiej sytuacjiByć tak pieszczoną bo to daje totalny orgazm
![]()
Ciekawe CiekaweSwoją fantazję i ciekawość już zaspokoiłem ponad 20 lat temu kiedy byłem jeszcze piękny, młody i wolny. Przez kilka miesięcy byłem w dyskretnym, stałym układzie z dużo starszym żonatym facetem, spotkaliśmy się łącznie kilkanaście razy. Zaczęło się spokojnie od wspólnego walenia, a skończyło na tym że ulegle obciągałem kutasa z połykiem i wypinałem tyłek do rżnięcia przebrany w pończochy i bieliznę jego żony. Potem mi przeszło i przez wiele lat o tym kompletnie nie myślałem, a jak już to ze wstydem. Ostatnio znów obudziły się stare demony i fantazjuję o dyskretnym, stałym układzie z zaufanym i zdrowym kolegą, gdzie od czasu do czasu można bez spiny się spotkać i zrealizować swoje seksualne potrzeby.
Ciekawe jak by to bylo...wam obu stoji "nie do konca" i na final spotykam sie z wami... grzecznie ulegam i bzykacie mnie we dwoch.Ja mam fantazję też i taką: siedzimy sobie z kumplem przed domkiem na wczasach i gadamy o fajnych dziewczynach i o naszych doświadczeniach. Z czasem rozmowy zauważam, że mu bryka w kąpielówkach, że sobie je poprawia - i komentuję to, a on wtedy z szelmowskim uśmiechem pokazuje mi, jak rusza wzwodem - podnosi nim i opuszcza... pytam, czy mu stoi, a on, że jeszcze nie do konca...
coś pięknegoBiorę w usta dużego penisa obciągniętego pończochą lub rajstopami, pieszczę go intensywnie. W tym czasie inny facet dobiera się do mojej pupy.
Część tej fantazji już zrealizowana![]()
Kurde.... fajny "after"zrobic z tego jeszcze. Zamist spac to wyciagacie mnie z lozka i tez bzykacie. Pokoleji kazdemu bym pozwolilcoś pięknego![]()