• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Nowicjusz
Może takim off-topiciem zapodam, ale jak widzę, że kobieta, która jest bi, dyskredytuje mężczyzn homo lub bi, to odczuwam takie same odczucie, co przy oglądaniu takich filmików

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Szczerze mówiąc nie wiem. Oczywiście ona wie, że mój kumpel i ja jesteśmy naprawdę bardzo dobrymi kolegami ale nie mam pojęcia, czy on powiedział siostrze o naszych specjalnych spotkaniach czy nie.
Ale chyba nawet nie będę go o to pytał.
To sprawa między bratem i siostrą i nie będę w to wnikał.
Hmm, rozumiem. Ja mam nieraz fantazję typu brat wie, że siostra z chłopakiem... albo siostra wie, że... xD Nawet [nie]raz zrealizowaną.

Mężczyzna

radek1820

Cichy Podglądacz
Być tak pieszczoną bo to daje totalny orgazm

96809999_015_9052.jpg
Z przyjemnością bym wypieścił kobietę w takiej sytuacji;)

Mężczyzna

Marcelooo

Cichy Podglądacz
Ja mam fantazje, że leżę na leżaku przy basenie i w międzyczasie jakiś fajny facet pokazuje, żebym zajął się jego sprzętem. Podchodzę obciągam kutasa on się spuszcza, a ja idę jakby nigdy nic.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Mam taka fantazje....Marze o mezczyznie badz dwoch,ktorzy mnie zabiora do jakiegos odleglego,zapadlego miejsca gdzie nie ma ludzi.Dla przykladu jakis opuszczony dom i tam sie wyzyja na mnie do woli.Wyruchaja mnie w usta i w moja dupcie z finalem w obu dziurkach.Beda rozkazywac mi w stylu....na kolana kurwo,cioto jedna....obciagaj i polykaj sperme ,ktora wiemy ze kochasz polykac. Wszystko oczywiscie byloby nagrywane na komorce badz na kamerze aby wrzucic cale nagranie na xhamster.Pod plaszczem mam na sobie tylko koronkowe majtki z wycietym kroczem, ponczochy ze szwem w moim ulubionym miedzianym kolorze, szeroki pas koronkowy w czarnym kolorze z metalowym zabkami,14 cm szpilki w czarnym kolorze i czarny biustonosz w stylu"bullet bra".Znajdujem wspaniale miejsce w postaci zburzonego starego domu w lesie z dala od glownej szosy. Ja zrzucam plaszcz eksponujac sie dla swoich mezczyzn.Oni sciagaja swoje ubrania i widze ich obnazone,sztywne 20 cm fujary.Glowki ich kutasow lsnia od plynu ejakulacyjnego.Jeden z nich rozkazujacym glosem mowi do mnie.....na kolana cioto.ja poslusznie wykonuje jego rozkaz i z posluszenstem otwieram moje wyszminkowane usta i on mi sila wciska swojego wspanialego wielkiego kutasa.Wciska go mi tak mocno ze przez moment mam problem z oddechem i zaczyna posuwac swoja meskosc ze az momentami czuje jak nim uderza moje podniebienie.Nastepnie drugi facet podchodzi i zamienia sie rolami ze swoim kolega ruchajac z zapalem moje usta.Facet,ktoremu obciagam mowi do mnie.....lubisz to suko,co?....Jestes w tym niezla.....niejedna kobieta moglaby ci zazdroscic umiejetnosci a ja jestem dumna z takiego komplementu i jeszcze z wieksza pasja obciagam mu jego wielkiego kutasa az czuje jego wielkie jaja uderzaja moja usta.Na chwile wyzwalam swoje usta z jego kutasa i zaczynam calowac i lizac jego jaja a przy tym lekko je gryze.Widzac po jego wyrazie twarzy on to lubi. Jednak po minucie,sila mi wklada swojego kutasa ponownie do ust i kaze mi go obciagac co poslusznie robie.Jego kutas jest jeszcze wiekszy.Moj poprzedni partner bawi sie swoim wielkim kutasem czekajac az jego kolega ,ktoremu obciagam spusci mi sie w usta.Nie musi dlugo czekac gdyz czuje lekkie spazmy u swojego kochanka.Czuje jego ciezszy oddech i coraz wieksze drgawki jego ciala az wreszcie spuszcza sie w moje usta wielka ilscia swojego nasienia....krzyczac w momencie orgazmy....ty kurwo jebana.....nikt mi tak jeszcze nie obciagnal.Ja jestem taka szczesliwa z tego komplementu.On wyciaga kutasa z moich ust a ja mu pokazuje jego sperme w moich ustach jak sie nie delektuje a nastepnie poslusznie polykam .Drugi facet bawiacy sie swoim olbrzymim kutasem podchodzi do mnie i rozkazuje......otwieraj kurwo usta......nastepny ladunek w drodze i jego silny strumien spermy zalewa mi twarz i biore jego kutasa do ust aby "wyczyscic" jako pozostalosc spermy na glowce jego kutasa. Co za wspaniale uczucie i mowie do nich....dziekuje kochani.....jestescie tacy dobrzy dla mnie....jeden z nich mowi do mnie....to jeszcze nie koniec suko.....odwroc sie.Ja wiem co ma namysli i poslusznie sie odwracam a on mnie sila nachyla i sciaga mi moje majtki prawie je rozrywajac.Kocham to brutalnosc u niego.Rozszerza mi sila moje posladki a nastepnie pluje w moja dziurke zeby ja nawilzyc a nastepnie czuje przenikajacy i elekryzujacy bol.To jego masywny kutas wchodzi sila we mnie.Ale jak kocham te bol.Zaczyna mnie posuwac z niesamowita sila a on mowi.....wiem ze to kochasz ruchawico jedna....nie udawaj......im mocniej cie pierdole tym bardziej to uwielbisz,co?. A ja odpowiadam....tak moj kochany.....nie przerywaj.....jestem twoja jebana suka.Ja jestem taka szczesliwa.Drugi facet w tym czasie wszystko nagrywa na komorce. Czuje jak moj partner niedlugo wystrzeli swoja sperme w moja dziurke az nagle wysuwa z niej kutasa i mowi.....nie spuszcze ci sie w dupe....otwieraj usta....a ja poslusznie mowie......tak kochany....i on wklada mi gwaltownie gotowego do spuszczenia kutasa do ust i czuje jego silny zalew goracego plynu uderzejacego w moje podniebienie.....Drugi facet mowi do mnie......jestes nagrana suko....To bedzie wszystko na xhamster....Wszyscy beda wiedziec kim naprawde jestes i jaka jestes transkurwa....a teraz doprowadz sie do porzadku i do samochodu. A ja czuje sie taka szczesliwa i spelniona.

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Swoją fantazję i ciekawość już zaspokoiłem ponad 20 lat temu kiedy byłem jeszcze piękny, młody i wolny. Przez kilka miesięcy byłem w dyskretnym, stałym układzie z dużo starszym żonatym facetem, spotkaliśmy się łącznie kilkanaście razy. Zaczęło się spokojnie od wspólnego walenia, a skończyło na tym że ulegle obciągałem kutasa z połykiem i wypinałem tyłek do rżnięcia przebrany w pończochy i bieliznę jego żony. Potem mi przeszło i przez wiele lat o tym kompletnie nie myślałem, a jak już to ze wstydem. Ostatnio znów obudziły się stare demony i fantazjuję o dyskretnym, stałym układzie z zaufanym i zdrowym kolegą, gdzie od czasu do czasu można bez spiny się spotkać i zrealizować swoje seksualne potrzeby.
Ciekawe Ciekawe

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Ja mam fantazję też i taką: siedzimy sobie z kumplem przed domkiem na wczasach i gadamy o fajnych dziewczynach i o naszych doświadczeniach. Z czasem rozmowy zauważam, że mu bryka w kąpielówkach, że sobie je poprawia - i komentuję to, a on wtedy z szelmowskim uśmiechem pokazuje mi, jak rusza wzwodem - podnosi nim i opuszcza... pytam, czy mu stoi, a on, że jeszcze nie do konca...

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Ja mam fantazję też i taką: siedzimy sobie z kumplem przed domkiem na wczasach i gadamy o fajnych dziewczynach i o naszych doświadczeniach. Z czasem rozmowy zauważam, że mu bryka w kąpielówkach, że sobie je poprawia - i komentuję to, a on wtedy z szelmowskim uśmiechem pokazuje mi, jak rusza wzwodem - podnosi nim i opuszcza... pytam, czy mu stoi, a on, że jeszcze nie do konca...
Ciekawe jak by to bylo...wam obu stoji "nie do konca" i na final spotykam sie z wami... grzecznie ulegam i bzykacie mnie we dwoch.😁