Drugie i ostanie wygląda spokokilka moich fantazji....![]()
![]()
![]()
![]()

Drugie i ostanie wygląda spokokilka moich fantazji....![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie mam to samo.Mezczyzni jako mężczyzni mnie nie pociągają w ogóle,ale jak tylko pomyślę o zabawie kutasem i poczuciu na koniec ciepłej spermy w swoim ustach to aż nie mogę wytrzymaćCześć. Mój pierwszy post, długo się zbierałem i w końcu to z siebie wyrzuciłem bo trochę się tego wstydzę. Jestem żonatym facetem i "chyba" hetero. "Chyba" ponieważ od pewnego czasu czasu fantazjuję o zajęciu się kutasem innego mężczyzny. Marzę aby wziąć w rękę i powalić, przyjrzeć mu się z bliska, sprawić aby urósł i stwardniał, wziąć go w usta i poczuć jak smakuje, sprawdzić jak głęboko zmieści mi się w gardle, lizać, ssać, czuć jak pręży się przed orgazmem i strzela. Bardzo to dziwne bo całowanie się z facetem wydaje mi się obrzydliwe, ale obciąganie mu kutasa podniecające. Pewnie z czasem spróbuję jak spotkam odpowiednio zaufanego i dyskretnego kolegę. Nie wiem skąd to się wzięło, mam prawie 50 na karku i nigdy nie miałem żadnych skłonności do mężczyzn. Może powodem jest coraz niższe libido żony, rutyna, nuda i brak eksperymentów w sypialni, ale powinienem chyba w takim razie fantazjować o bzykaniu młodych panienek a nie obciąganiu kutasa innemu facetowi.
Upic sie i polozyc "spac" po czym nagle spedzam noc z mezczyzna aktywem z duzym kutasem i upodobaniem do uzywania dildo/wibratora.!Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.
Ja takich fantazji mam kilka:
* Wspólna masturbacja w kilka osób
* Chciałbym spróbować zrobić loda wspólnie z kobietą.
* 69 z kumplem
Chętnie poznam Wasze fantazje.
Mam podobnie, chciałbym widzieć jak kolega zabawia się ze swoją dziewczyną, być im uległy i wykonywać posłusznie ich poleceniażeby jakiś zajebisty facet robił to z żoną przy mniedoszedł na niej/w niej, a potem ona kazala się całować... zrobić sobie minetkę
![]()
Tez to uwielbiamJa mam fantazje o wspólnym waleniu we dwoch, nago podnieca mnie to ostatnio. Masowac I patrzec jak stoja
Podobnie tylko ze ja wlasnie chcial bym byc tym bi...Nie mam żadnego doświadczenia z facetami ale od niedawna kręci mnie udział w trójkącie gdzie facet jest bi
Też ostatnio o tym myślę i chętnie bym to zrealizował z chętną parą ze ŚląskaNie mam żadnego doświadczenia z facetami ale od niedawna kręci mnie udział w trójkącie gdzie facet jest bi
Myślę że to była zwykła ciekawość.
Uslyszec ze mam byc grzeczny i posluszny.... potem w ciemnym pokoju z zaufanym seniorem spedzic chwile sluzc mu zeby mogl se podotykac, wymacac, rozebrac palce wsadzic, przypomniec i podszkolic troche ssajac mu niemalego kutasa , moze 69 i napewno oczekiwal bym ze posuwac mi tylek bedzie chcial(kutasem wibratorem)Być może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.
* 69 z kumplem
Ja swoją fantazje z dziewczyną już spełniłamByć może taki temat już był ale nie udało mi się go odkopać.
* 69 z kumplem
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| S | A jakie macie fantazje o swoich narzeczonych lub dziewczynach? | Fantazje erotyczne | 11 | |
| M | Jakie macie fantazje | Fantazje erotyczne | 51 | |
| S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 381 | |
| M | Pegging - jakie macie doświadczenia | Seks | 18 | |
| M | Jakie macie fetysze inne niż wszystkie? | Fetysze i perwersje | 54 |