• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie fantazje Bi?

Mężczyzna

Sam37

Cichy Podglądacz
Ciekawość mnie dręczy Cholernie bardzo mocno, co Czuje suka jebana w ryj na Hama brutalnie jak kurwa czy to chore jak myślicie.
Marzy mi się Poczuć jak Czyjaś własność i Typowa Kurwa jebana głupia do gwałcenia chociaż 1 raz 🙏 spróbować swoich sił dyskretnie striker8@wp.pl

Mężczyzna

vmith

Cichy Podglądacz
Ostatnio na basenie brałem prysznic po treningu, byłem cały nagi, przyszedł jakiś koleś popatrzał się i uśmiechnął. Opłukał się przed wyjściem na basen i poszedł.... szkoda że nie za mną do szatni bo chętnie bym mu wsadził do buzi 😱

Mężczyzna

rafalmix45

Cichy Podglądacz
Cześć.
To móǰ pierwszy post tutaj.
Jedną fantazję zrealizowałem to jest sex z dwiema paniami BI. Coś wspaniałego widzieć jak się lizały i bzykały a potem ja z nimi. Teraz mam dantazję na MMK lub MMKK każdy z każdym. Chciałbym widzieć jak moja jest lizana przez inną i wzajemnie oraz jak robi loda innemu razem zemną. Na takim spotkaniu ja się bawię z facetem. Praktycznie nie do zrealizowania z moją żoną. Trzecia fantazja to zabawa z dacetem sam na sam. Macanie wzajemne walenie a może wzajemny lodzik i kto wie co dalej. Podchodzę do faceta od tyłu powoli zaczynam go dotykać głaszczę po kroczu wkładam rękę do środka zaczynam go masować gdy czuję jak rośnie klękam przed nim .... Od pewnego czasu bardzo podniecają mnie inne penisy samo ich oglądanie robi się bardzo podniecające. Od samego pisania zrobiło się twardo i wilgotno.