• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ?

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Jakieś swintuszenie was kręci?
Ja do żony jak mi obciąga mówię ssi suko i wypycham jej na siłę całego do gardła.A ona jak ją posówan.mowi do mnie " rżni mnie na maxa" albo " jeb mnie swoim twardym chujem".A na koniec zazwyczaj mówi do mnie " spuść mi się na ryj"😁Bardzo lubimy takie ostre słowa.Bardzo nas to dodatkowo nakręca podczas rżnięcia 🤪😁

Kobieta

Shakalaka

Podrywacz
Ja do żony jak mi obciąga mówię ssi suko i wypycham jej na siłę całego do gardła.A ona jak ją posówan.mowi do mnie " rżni mnie na maxa" albo " jeb mnie swoim twardym chujem".A na koniec zazwyczaj mówi do mnie " spuść mi się na ryj"😁Bardzo lubimy takie ostre słowa.Bardzo nas to dodatkowo nakręca podczas rżnięcia 🤪😁
Dobrze, że w języku mówionym nie widać błędów ortograficznych, bo by mi wyschło w sekundę w tym przypadku 🤔