• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie czynności odrzucają was u przeciwnej płci?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
W słowie odrzucają mam na myśli, że np. nie możecie na daną czynność patrzeć, bo was odrzuca, wywołuje skrajne emocje, brak komfortu itd.

Mnie odrzucają:
- obcinanie paznokci
- otrzepywanie penisa po siku
- "helikopter"

Narazie tyle, może jeszcze coś mi wpadnie

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Co to jest helikopter?
Machanie kutasem w kółko robiąc śmigło.
A mnie osobiście odrzucają plastikowo porobione kobiety, a już szczególnie ostre jak sztylet pazy i pożądlone usta. Jest to czynność oszpecania się 😝
Ale to u przeciwnej płci ;)

Mam problem z mlaskaniem, ciumkaniem i siorbaniem. Jestem tolerancyjna, wkurza mnie u obu płci.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ja nie mogę patrzeć na moją dziewczynę jak kaszle. Wygląda jakby miała się porzygać. Teraz po prostu jak słyszę, że kaszle to nie patrzę i tyle.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
A i jeszcze mnie trzęsie, jak widzę, że robi na komputerze coś z grafiką, i się męczy na touchpadzie, zamiast wziąć myszkę i szybko wszystko poustawiać, albo stronę przewija chwytając na suwak przewijania kursorem za pomocą touchpada. 🤣 To wszystko trwa tak dłuuugoo, że mnie trzęsie.

A patrzę zazwyczaj jak ona coś ze mną konsultuje jak zrobić w komputerze i jej mówię, co i gdzie ma klikać.

Wiem, że to głupie, ale mnie irytuje. Na szczęście ostatnio już używała myszki, jak składała jakieś dokumenty. Uff

Kobieta

Dessi'79

Cichy Podglądacz
Naruszanie mojej przestrzeni osobistej... Nienawidzę inwazyjnego "dotykalstwa"... Dotyczy to nieznajomych, znajomych i tych "bliższych"... Zbyt długie przytrzymanie dłoni przy powitaniu, kontakt wzrokowy, który się przeciąga, a zdarza się, że i próba przytulenia ... U tych ostanich, nic nie wkurwia mnie tak, jak "samiec alfa-beta-gamma", który ogarnia ramieniem w ramach pokazówki (słabizna emocjonalna przemawia), ale i "wtargnięcie", z łapami, między moje uda, czy mizianie dupska, ot tak ( mylne ocenianie kategorii sytuacyjnych).

Kobieta

Dessi'79

Cichy Podglądacz
No i za kategorii "życie gołodupca", kiedy wychodzi z założenia - "swój dom, swój komfort"... Nigdy już nie spojrzę na tapicerkę tak samo...Kanapa zreszą też zerka z wyrzutem...jej godność została zgwałcona 😑

Kobieta

mrumru

Erotoman
Naruszanie mojej przestrzeni osobistej... Nienawidzę inwazyjnego "dotykalstwa"... Dotyczy to nieznajomych, znajomych i tych "bliższych"... Zbyt długie przytrzymanie dłoni przy powitaniu, kontakt wzrokowy, który się przeciąga, a zdarza się, że i próba przytulenia ... U tych ostanich, nic nie wkurwia mnie tak, jak "samiec alfa-beta-gamma", który ogarnia ramieniem w ramach pokazówki (słabizna emocjonalna przemawia), ale i "wtargnięcie", z łapami, między moje uda, czy mizianie dupska, ot tak ( mylne ocenianie kategorii sytuacyjnych).
Tu się zgadzam w 100 %.
3 uje w bok ode mnie. Uszanuj mój komfort psychiczny.