Machanie kutasem w kółko robiąc śmigło.Co to jest helikopter?
Ale to u przeciwnej płciA mnie osobiście odrzucają plastikowo porobione kobiety, a już szczególnie ostre jak sztylet pazy i pożądlone usta. Jest to czynność oszpecania się![]()
- obcinanie paznokci
Nie ma tego robić przy tobie. Myślę, że o to chodzi.Facet ma nie obcinać paznokci czy o co tutaj chodzi?
I wydmuchiwanie nosa, patrzenie w to, co się wydmuchałoMachanie kutasem w kółko robiąc śmigło.
Ale to u przeciwnej płci
Mam problem z mlaskaniem, ciumkaniem i siorbaniem. Jestem tolerancyjna, wkurza mnie u obu płci.
Zabrzmiało tajemniczo...... Nigdy już nie spojrzę na tapicerkę tak samo...Kanapa zreszą też zerka z wyrzutem...jej godność została zgwałcona![]()
Tu się zgadzam w 100 %.Naruszanie mojej przestrzeni osobistej... Nienawidzę inwazyjnego "dotykalstwa"... Dotyczy to nieznajomych, znajomych i tych "bliższych"... Zbyt długie przytrzymanie dłoni przy powitaniu, kontakt wzrokowy, który się przeciąga, a zdarza się, że i próba przytulenia ... U tych ostanich, nic nie wkurwia mnie tak, jak "samiec alfa-beta-gamma", który ogarnia ramieniem w ramach pokazówki (słabizna emocjonalna przemawia), ale i "wtargnięcie", z łapami, między moje uda, czy mizianie dupska, ot tak ( mylne ocenianie kategorii sytuacyjnych).
"3 uje" i 9 pięter w dółTu się zgadzam w 100 %.
3 uje w bok ode mnie. Uszanuj mój komfort psychiczny.
Niestety nic nie rozmumiem. Chcesz wymienić kanapę, chłopa, obicie kanapy czy dom?No i za kategorii "życie gołodupca", kiedy wychodzi z założenia - "swój dom, swój komfort"... Nigdy już nie spojrzę na tapicerkę tak samo...Kanapa zreszą też zerka z wyrzutem...jej godność została zgwałcona![]()
Chocbyś trzepał i 3 lata bracie- otrzepywanie penisa po siku
- "helikopter"
A narzutaNo i za kategorii "życie gołodupca", kiedy wychodzi z założenia - "swój dom, swój komfort"... Nigdy już nie spojrzę na tapicerkę tak samo...Kanapa zreszą też zerka z wyrzutem...jej godność została zgwałcona![]()
Faceta pozbyłam się dawno temu, na nową kanapę mnie nie stać, zatem czyszczeniu poddana, co nie zmienia faktu, że drzazga w sercu nadal kole xDNiestety nic nie rozmumiem. Chcesz wymienić kanapę, chłopa, obicie kanapy czy dom?
Nie wszystkie bolączki zakryć się daA narzuta![]()
Naprawdę ktoś tak robi ?Machanie kutasem w kółko robiąc śmigło.