hmmm... to zalezy od Kobiety i Faceta... to normalne ze kazda Kobieta ma swoja ulubiona pozycje i to tak ze tyczy sie kazdego faceta.... ale mysle ze na jezdzca jest powszechnie uzywana i stosowana zawsze... Ja jestem milosnikiem fantazji i kombinacji... najlepiej zeby bylo dlogo i roznie czyli kazda pozycja jaka przyjdzie mi do glowki Ludzie kombinujcie a ZNAJDZIECIE TO CZEGO SZUKACIE....
Moja ulubiona - na jeźdzca. No i klasyk. Na razie nie eksperymentuje z pozycjami, bo boję się, że coś nie wyjdzie i zamiast namiętnie, będzie żałośnie :/
Moje ulubione pozycje to te klasyczne czyli: od tyłu, od tyłu stojąc, na jeźdźca przodem/tyłem, siedząc/leżąc, 69, pozycja misjonarska i jej odmiany z uniesionymi nogami lub nogami oplatającymi partnera. Jednak najbardziej z tego lubię pozycje od tyłu i 69 Prawda jest taka, że z każda nową dziewczyną jaką byłem odpowiadała mi inna pozycja, więc nie ma takiego czegoś jak pozycja uniwersalna, przynajmniej w moim przypadku. Ja raczej wole częściej zmieniać rodzaj sex i miejsce niż pozycje.
najczęściej to od tyłu, czasem zmodyfikowana w ten sposób że ja nad nią jakby kucam od tyłu - wtedy wchodzi się bardziej od góry, jest inny kąt penetracji i inne wrazenia. czasami stosujemy tez jezdzca lub klasyczną, sporadycznie jakies różne inne "wygibasy"
To ulubiona pozycja mojej Kobiety.
Kiedyś,podczas spotkania ze znajomymi -kilka osób z partnerkami- na tematy seksu dowiedzialem się ,że te właśnie znajome najbardziej też uwielbiają tę pozycję
Coz kobiety często lubią być zdominowane:0
My na ogół kochamy się na jeźdźca (od tyłu i przodu), na pieska i w pozycji klasycznej. Uwielbiam też 69, a najlepsza pozycja to dla mnie od tyłu. Wtedy mam najsilniejsze doznania.
a ja 69 stosuję niezbyt często, po prostu trudno się skupić na jednoczesnym robieniu minety i odczuwaniu przyjemności z loda. tylko raz w życiu udało mi się dojśc przy 69. dlatego stosuję ta pozycję raczej jako elemnt gry wstępnej, a nie "danie główne"
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.