Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
hmmm... to zalezy od Kobiety i Faceta... to normalne ze kazda Kobieta ma swoja ulubiona pozycje i to tak ze tyczy sie kazdego faceta.... ale mysle ze na jezdzca jest powszechnie uzywana i stosowana zawsze... Ja jestem milosnikiem fantazji i kombinacji... najlepiej zeby bylo dlogo i roznie czyli kazda pozycja jaka przyjdzie mi do glowki Ludzie kombinujcie a ZNAJDZIECIE TO CZEGO SZUKACIE....
Moja ulubiona - na jeźdzca. No i klasyk. Na razie nie eksperymentuje z pozycjami, bo boję się, że coś nie wyjdzie i zamiast namiętnie, będzie żałośnie :/
Moje ulubione pozycje to te klasyczne czyli: od tyłu, od tyłu stojąc, na jeźdźca przodem/tyłem, siedząc/leżąc, 69, pozycja misjonarska i jej odmiany z uniesionymi nogami lub nogami oplatającymi partnera. Jednak najbardziej z tego lubię pozycje od tyłu i 69 Prawda jest taka, że z każda nową dziewczyną jaką byłem odpowiadała mi inna pozycja, więc nie ma takiego czegoś jak pozycja uniwersalna, przynajmniej w moim przypadku. Ja raczej wole częściej zmieniać rodzaj sex i miejsce niż pozycje.
najczęściej to od tyłu, czasem zmodyfikowana w ten sposób że ja nad nią jakby kucam od tyłu - wtedy wchodzi się bardziej od góry, jest inny kąt penetracji i inne wrazenia. czasami stosujemy tez jezdzca lub klasyczną, sporadycznie jakies różne inne "wygibasy"
To ulubiona pozycja mojej Kobiety.
Kiedyś,podczas spotkania ze znajomymi -kilka osób z partnerkami- na tematy seksu dowiedzialem się ,że te właśnie znajome najbardziej też uwielbiają tę pozycję
Coz kobiety często lubią być zdominowane:0
My na ogół kochamy się na jeźdźca (od tyłu i przodu), na pieska i w pozycji klasycznej. Uwielbiam też 69, a najlepsza pozycja to dla mnie od tyłu. Wtedy mam najsilniejsze doznania.
a ja 69 stosuję niezbyt często, po prostu trudno się skupić na jednoczesnym robieniu minety i odczuwaniu przyjemności z loda. tylko raz w życiu udało mi się dojśc przy 69. dlatego stosuję ta pozycję raczej jako elemnt gry wstępnej, a nie "danie główne"
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.