• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakich pozycji używacie najczęściej?

miseczkaB

Cichy Podglądacz
Lubię bardzo klasyka. Z wysoko uniesionymi biodrami i jak nogami obejmuję partnera.
Lubię też bardzo jeźdźca. Ujeżdżanie mężczyzny to jest to! Zawsze odlatuję :) Albo jak jestem w pozycji na kucki i się na mnie nadziewa... jest wtedy tak mocno... mmm!

Gladiator

Banned
Podejde do tematu w inny sposob. Mam ochote na maraton jak z tego opowiadania... jeden fotel i szesc pozycji na nim. Na pieska, na jezdzca, klasycznie... kto chetny to wspolnego walonka????

On1001

Erotoman
Kurcze, teraz to się prawie wywołany do tablicy czuje :D
Ale jako że jestem fetyszystą stóp (tak, kolejny :D) to uwielbiam kiedy kobieta leży na plecach, ma podkurczone nogi ze stopami na mojej klatce piersiowej. W razie chęci mam wtedy łatwy dostęp do stópek ;) Minusy tej pozycji, znacznie lepiej na mnie działa co oczywiście oznacza nieco szybszy koniec.

Jasnoksieznik

Seks Praktykant
moje zdanie, kamasutra za wiele komplikuje sprawę, nie każdy trenuje gimnastykę artystyczną :p
każdy w miarę wygodny sposób nie wymagający ode mnie wiszenie jedna nogą na żyrandolu ,żebym sie nie musiał w trakcie martwić czy mnie do kręgarza przyjmą :p

A

Anika

Guest
,żebym sie nie musiał w trakcie martwić czy mnie do kręgarza przyjmą :p
Hehe, łap balkonik Jasnosztywnyksiężniku!
Oddaję prezent, bo mi nigdy nie był ani nie będzie potrzebny. Ale nie przejmuj się, każdemu zdarzy się coś chlapnąć bez sensu, także potraktuj to jako wybaczone ^^

Najczęściej pozycja na górze, ujeżdżanie na jeźdźca z przodu i z tyłu (wersja leżąca lub siedząca). Lubię mieć kontrolę i ją wykorzystywać w trakcie seksu na różne sposoby.

B

Basia

Guest
KonserwaMan coś Ty tak do mnie ? :p

ale ja pytasz nie dostosowuje się do pozycji pozycja dostosowuje się do sytuacji i do partnera.
Widzisz Jasnoksiężnik boi się o swój kręgosłup więc nie mogę zbytnio (z nim) eksperymentować :p