Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Chyba każda pozycja od tyłu, i te widoki jak dziewczyna się wypina albo leży na brzuchu i wypina tyłek i nabija się nim na mnie :3 i każda firma na jeźdźca, jak przejmuje kontrolę i nie przestaje nawet jak dojdę
69 na pieska, misjonarska, partnerka na brzuchu z ugiętą nogą - wjeżdżam od tyłu, ona leży na plecach ja bokiem - jedna noga w powietrzu i ta najciekawsza, ja w kuckach na zgiętych nogach - partnerka plecami do mnie siada i ujeżdża, jednocześnie jedną ręką masaż piersi drugą łechtaczki - często dochodzimy jednocześnie z finałem w środku
Lubię pozycję odwróconego 69 z kobietą na dole. Można wtedy przejąć całkowitą kontrolę nad ciałem partnerki wchodząc głęboko a jednocześnie zaspokajać ją oralnie. Od tyłu na pieska albo oparta o stół, wtedy dawać klapsy, trzymać za włosy albo za szyję. Można też szeptać do ucha jakieś wyuzdane rzeczy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.