• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakich pozycji używacie najczęściej?

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Chyba każda pozycja od tyłu, i te widoki jak dziewczyna się wypina albo leży na brzuchu i wypina tyłek i nabija się nim na mnie :3 i każda firma na jeźdźca, jak przejmuje kontrolę i nie przestaje nawet jak dojdę

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
69 ale najlepiej jak przy orgazmie żona się wyprostuje i dociśnie swoją słodkość do moich ust powstrzymując mi oddech.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Dobrze się łączy pozycję które dają dłuższy czas penetracji z tymi bardziej orgazmicznymi.
Np na jeźdźca, łyżeczka a potem misjonarz albo od tyłu 🤤

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
69 😛 na pieska, misjonarska, partnerka na brzuchu z ugiętą nogą - wjeżdżam od tyłu, ona leży na plecach ja bokiem - jedna noga w powietrzu i ta najciekawsza, ja w kuckach na zgiętych nogach - partnerka plecami do mnie siada i ujeżdża, jednocześnie jedną ręką masaż piersi drugą łechtaczki - często dochodzimy jednocześnie z finałem w środku

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Lubię pozycję odwróconego 69 z kobietą na dole. Można wtedy przejąć całkowitą kontrolę nad ciałem partnerki wchodząc głęboko a jednocześnie zaspokajać ją oralnie. Od tyłu na pieska albo oparta o stół, wtedy dawać klapsy, trzymać za włosy albo za szyję. Można też szeptać do ucha jakieś wyuzdane rzeczy.