• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakich pozycji używacie najczęściej?

B

Basia

Guest
mój drogi Ty nic nie zakładaj (dwuznaczność nie zaplanowana ale całkiem fajnie wyszło :p)

ps. jakie inne ?

B

Basia

Guest
znaczy się mam dostosować się do Ciebie i go wypróbować ?
Ty nie wiesz na jakie tortury się piszesz więc odpuść :p

Llama

Cichy Podglądacz
Ostatnio piesek i dwie, ktorych nazw nie znam: 1) leze na brzuchu, nogi rozkladam, wypinam tylek, facet za mna dziala 2) leze na plecach, nogi ugiete w kolanach podciagam do cyckow. Dobre i do seksu klasycznego, i do analnego

Mężczyzna

Euphorian69

Nowicjusz
Ostatnio lubie miec nogi na ramionach faceta czuc go gleboko i mocno
Ja ostatni sąsiadkę wziąłem w jej wannie ale w usta do końca

My na ogół kochamy się na jeźdźca (od tyłu i przodu), na pieska i w pozycji klasycznej. Uwielbiam też 69, a najlepsza pozycja to dla mnie od tyłu. Wtedy mam najsilniejsze doznania.
Moja kochanka też najbardziej lubi w tyłek

Mężczyzna

Pisatiel

Cichy Podglądacz
Wszystkie od tyłu, zwykle łyżeczka. Jak poza łóżkiem, to z reguły piesek albo siedząca tyłem. :)
Żona przy nich szybko dochodzi i zwykle ma ochotę na kontynuację. Przednich nie uznaje w ogóle.

Mężczyzna

Arnold 94

Cichy Podglądacz
Mało oryginalnie, ale na pierwszym miejscu misjonarska 😅 potem na jeźdźca i od tyłu. To takie top 3. Pozostałe to już czysty spontan zależny od chwili.

Mężczyzna

Pindek

Seks Praktykant
W czasach przedmałżeńskich lista pozycji się nie kończyła. Obecnie podstawowa to misjonarska na krawędzi łóżka z nogami żony zawartymi o ścianę, na pieska i jeźdźca. Czasami zdarzy się na boczku😅
Achhhhh kawalerstwo było fantastyczne 😋

Mężczyzna

Vovo

Cichy Podglądacz
Najczęściej od tyłu. Uwielbiam patrzeć na tyłeczek partnerki i się o niego obijać podczas ruchów. Czasami lżej, czasami mocniej ;)

Mężczyzna

maciek_jay

Cichy Podglądacz
W zależności od tego, kto bardziej oczekuje rozkoszy. Jeśli ja to dominacyjnie od tyłu, jeśli żona to ujeżdzanie, jeżeli chcemy czułości i bliskości to klasycznie. W sumie to dobieramy pozycję w zależności kto jest prowodyrem igraszek. A jak nam się nie chce lub jesteśmy zmęczeni, to na boku od tyłu na leniucha. Też jest spoko.