jak bułeczki...
Popierwam Cię w 100%, bo makijaż potrafi zdziałać cuda Dlatego dla mnie liczy się też zobaczenie dziewczyny naturalnie, bez żadnych pudrów, kremów, cieni do powiek itp.Mlody napisał:LOL, i może jeszcze z krzyżykiem na środku Jestem dosyć młody, ale ja to cenie naturalność najbardziej, dziewczyna ma się podobać nawet dopiero co po wstaniu z łóżka, a nie po wyjściu po 2 godzinach z łazienki.
Yossarian napisał:Ale sie tych Młodych porobiło
Młody18 napisał:Popierwam Cię w 100%, bo makijaż potrafi zdziałać cuda Dlatego dla mnie liczy się też zobaczenie dziewczyny naturalnie, bez żadnych pudrów, kremów, cieni do powiek itp.Mlody napisał:LOL, i może jeszcze z krzyżykiem na środku Jestem dosyć młody, ale ja to cenie naturalność najbardziej, dziewczyna ma się podobać nawet dopiero co po wstaniu z łóżka, a nie po wyjściu po 2 godzinach z łazienki.
Byłem pierwszyYossarian napisał:Ale sie tych Młodych porobiło
No to Ci się chwali, że tak powiem, bo co za dużo to nie zdrowo. Żal mi się trochę robi, jak widzę młode dziewczyny wymalowane takie na maksa. Delikatny makijaż owszem, ale tylko tyle aby podkreślić naturalne piękno, a nie nawalić tapetęSzarka napisał:Młody18 napisał:Popierwam Cię w 100%, bo makijaż potrafi zdziałać cuda Dlatego dla mnie liczy się też zobaczenie dziewczyny naturalnie, bez żadnych pudrów, kremów, cieni do powiek itp.Mlody napisał:LOL, i może jeszcze z krzyżykiem na środku Jestem dosyć młody, ale ja to cenie naturalność najbardziej, dziewczyna ma się podobać nawet dopiero co po wstaniu z łóżka, a nie po wyjściu po 2 godzinach z łazienki.
Malować zaczęłam się dopiero teraz , kiedy skończyłam 30 lat