Swietne jest to dwustronne, wspolna zabawa.Moj facet się takich nie boiużywamy zamiennie
![]()
Swietne jest to dwustronne, wspolna zabawa.Moj facet się takich nie boiużywamy zamiennie
![]()
Sprawdźmy, jakie rodzaje dildo są najbardziej popularne i sprawiają nam najwięcej radości. Temat nie tylko dla kobiet, jeśli jacyś panowie również posiadają takowe zabawki, to zapraszam do ankiety i pochwalenia się
Przy okazji... Dildo jako wyraz obcy sprawia pewne problemy w użyciu i zastanawiając się nad deklinacją znalazłam w poradni odpowiedź![]()
Witam!
Chciałbym zapytać o sposób odmiany słowa dildo. Czy jako obce powinno pozostawać w takiej samej formie niezależnie od przypadku? Czy może powinienem poszukiwać analogii np. w odmianie wyrazów takich jak radio (kiedyś ponoć nieodmienne)? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Ryszard Lazari
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby się dildem posługiwać tak jak radiem. Jedno i drugie służy rozrywce.
Mirosław Bańko, Uniwersytet Warszawski
A na wyciągnięcie ręki, tyle prawdziwych.
Śliczna zabaweczka,chetnie bym taką wypróbował na sobie
Pingwinek to bardziej stymulator, aniżeli dildo w sumie.My mamy pingwinka
kurcze ja sie wlasnie za czymś rozgladamja mam kilka u siebie, całkiem niezła kolekcjaostatni mój nabytek to https://superlove.pl/zabawki-erotyc...g-premium-silicone-dual-density-dildo-7-flesh bardzo realistyczne doznania
![]()
Niestety plik usunięto, a ja chciałem zobaczyć, co Pani ma ciekawego.
Tzw. realistyczne z przyssawką, bardzo praktyczne i poręczne, moje ulubione kochanie w sytuacji kryzysowej i nie tylko![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
I | Ostro czy łagodnie - jaki rodzaj seksu wolicie? | Fetysze i perwersje | 111 | |
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 23 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 73 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 |