• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jaki powinien być facet do zabaw online?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Zgadzam się. Niestety spotyka się przeróżnych ludzi. Są tacy i inny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Najważniejsze to pozostać sobą. No w sextingu można by było odlecieć z fantazją
No różni tu bywają, dzisiaj dowiedziałem się, że gdyby nie wąs,to facet zamiast 70 lat wyglądałby jak 40-latek.
😅

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
No tak ,zazwyczaj każdy chciałby poflirtować z piękna seksowna kobietą lub przystojnym ,dobrze zbudowanym mężczyzna.
Nie do końca z piękną i seksowna. Ale zdecydowanie z taką która ma ogromne zaplecze fantazji, potrzeb, i dystansu do siebie samej. Jak dla mnie to wygląd kobiety to raczej wartość drugoplanowa

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Ale zgadzam się z tobą. Faceci oceniają książkę po okladdze. Niestety
No tacy już jesteśmy, najpierw wygląd, a jak to pasuje to działamy dalej. Tak jest w realu. Znowu tutaj trzeba zacząć od tej drugiej części, czyli charakter komunikacja i po cichu liczyć na to że jest ktoś bardzo fajny fizycznie po drugiej stronie.

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Kwestia gustu. Zawsze miałem "brzuszek" (kiedyś większy, teraz mniejszy), a niektórym kobietom to nie przeszkadzało lub nawet to lubiły. Mimo wszystko pracuje, żeby mieć coraz mniejszy. Powiększać się powinno coś innego...